David Escobar i Javi Villar seran els coordinadors generals, mentre que Quim Ruiz serà el responsable dels equips de futbol 11 i Roger Castellvell dels de futbol 7. L’entitat calderina ha renovat la coordinació per tal d’intentar fer un pas endavant en la formació de jugadors i amb l’objectiu d’intentar mantenir els equips de base en la seva divisió actual


Toni Canyameras

El CF Caldes ha dut a terme una profunda reestructuració en el seu equip de coordinació, format ara per quatre membres en substitució dels anteriors coordinadors, Ricard Sánchez i José Manuel Aguilera: David Escobar i Javi Villar seran els coordinador generals, mentre que Quim Ruiz serà el responsable del futbol 11 i Roger Castellvell s’encarregarà dels equips de futbol 7. Escobar i Villar afronten la seva segona etapa treballant en la coordinació del CF Caldes i Ruiz i Castellvell s’estrenen en la tasca amb la fi d’aportar els seus coneixements i el seu compromís per complir l’objectiu que tots els equips del futbol base mantinguin les seves respectives categories.

Després de la marxa de Sánchez i Aguilera, el club aposta per gent de la casa per arribar a les metes proposades a principi de temporada. “Cadascú tindrà el seu paper en aquest equip de coordinació, però independentment d’això els quatre membres formem una família amb moltes ganes de treballar que posarà tota la il·lusió i tots els esforços per fer gran el Caldes” manifesta David Escobar, que després de renunciar a exercir de coordinador a l’estiu per motius laborals, torna a assumir el càrrec. Escobar ocuparà la coordinació general junt amb Javi Villar, qui ja va ocupar el lloc de coordinador en els inicis de l’actual junta directiva encapçalada per Manel Garcia. Tots dos són jugadors del Caldes B en l’actualitat.

enter image description here

Roger Castellvell i Quim Ruiz, estrena com a coordinadors

Les novetats són dos dels capitans del primer equip, Roger Castellvell i Quim Ruiz. El qui serà coordinador de futbol 7, Castellvell, és un home de pes en el Caldes amb els quatre anys que suma al club, en els que ha estat peça clau en els èxits del primer equip i en els que ha entrenat conjunts del futbol base, dirigint en l’actualitat el benjamí D i l’infantil A com a recanvi de Xavi Veraguas. Per la seva part, el coordinador de futbol 11, Ruiz, afronta la seva segona temporada al Caldes. Actualment tècnic de l’aleví B i cadet A, la bona feina del central del primer equip al benjamí A, la temporada, passada mantenint-lo a Primera i també a l’aleví -va estar a punt de salvar-lo agafant l’equip en una situació delicada el passat mes de març-, l’han convertit en una de les figures importants dins del CF Caldes.

“El Javi (Villar) i el David (Escobar) porten molt de temps aquí, estimen el club i tenen el total recolzament dels pares i encara que el Roger i jo no portem tant al Caldes estem igualment molt motivats per ajudar en una feina que serà laboriosa però també molt il·lusionant”, se sincera Quim Ruiz, que exercirà de coordinador de futbol 11. Els quatre membres que composen el nou equip de coordinació arriben en un moment delicat ja que molts equips del Caldes lluiten per mantenir la categoria encara que arribats a l’equador de la temporada encara hi ha plenes opcions d’aconseguir la permanència: el juvenil A baralla per mantenir-se a Preferent, el cadet A per quedar-se a Primera, l’infantil lluita per aconseguir la permanència a Primera igual que el benjamí A, mentre els alevins A i B competeixen per seguir una temporada més a Segona.

enter image description here

“La prioritat és que tots els equips salvin les seves respectives categories”

Tot i que hi ha molts equips en perill, David Escobar abandera l’ambició del nou equip de coordinació, considerant ‘prioritari’ que tots els conjunts del futbol base mantinguin la seva categoria actual: “La prioritat és acabar la temporada salvant tots els equips que estan en zona de perill: conjunts com el juvenil A, el cadet A, l’infantil A, el benjamí A i alevins de primer any són equips que estan patint des de principi de temporada i estem intentant que tirin endavant”, explica Escobar. Però el nou ‘staff’ de coordinació no només té clar el què, si no també el com: “Tenim una bona base de jugadors del poble que estan fora i intentarem que tornin per reforçar els equips que més ho necessiten, sobretot juvenil A i cadet A’’, assegura un dels coordinadors generals, David Escobar.

I és que el nou equip de coordinació no només es proposa objectius esportius, si no també la meta social que significaria que alguns jugadors nascuts a Caldes de Montbui tornin al club com destaca Quim Ruiz: “Primer de tot volem tenir més futbolistes del poble, els volem donar continuitat i que se sentin impotants, ja que sabem que al Caldes la majoria de jugadors són de Caldes. A partir d’aquí i mitjançant la nostra feina de ‘scouting’, buscarem gent nova per intentar que el club vagi creixent en nombre de jugadors”, afirma el coordinador de futbol 11 de l’entitat vallesana, que no té dubtes que tots els equips amb risc de que perdin la categoria poden aconseguir la salvació: “Tenim plena confiança en què a finals de maig-principis de juny es compliran els objectius. A molts conjunts els falta encadenar una ratxa de dues o tres victòries consecutives per sortir del descens i agafar la confiança que els falta i, a més a més, les noves incorporacions incrementaran el rendiment”, remarca Ruiz.

Juvenil A, infantil B, prebenjamí B i escola ja tenen entrenador

Tot i que fa només dues setmanes que s’ha format aquest nou ‘staff’ de coordinació en el que Javi Villar i David Escobar seran els coordinadors generals i Quim Ruiz i Roger Castellvell els coordinadors de futbol 11 i futbol 7, respectivament, els equips que per una raó o una altra no tenien entrenador ja tenen nou tècnic. Així, Joan Cuadros assumeix la direcció del juvenil A, en substitució de Ricard Sánchez, Jonathan Gracia la de l’infantil B com a relleu de Roger Castellvell -que ha passat a dirigir l’infantil A com a recanvi de Xavi Veraguas-, Marc Ortega la del prebenjamí B, reemplaçant Edgar Fernández i David Fábrega la de l’escola substituint Aarón Parra.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here