FOTO: Toni Gutiérrez

El conjunt calderí, que seguirà dirigit per José Luis Duque, ha renovat la columna vertebral de la passada temporada i ha pujat tres juvenils: Josep Alsina, Guillem Cabot i Carlos López. L’equip tindrà la baixa significativa de José Manuel Aznar “Chema” que ha estat una peça clau a l’equip els darrers dos anys. Tanmateix, el tècnic confia molt en les possibilitats del seu equip de cara a la nova temporada


El CF Caldes 2020-2021 ja està practicament perfilat. El club calderí ha anunciat aquesta setmana la renovació de la columna vertebral de l’equip que seguirà dirigit, per tercera temporada consecutiva, per José Luis Duque. “Enguany la idea és tenir l’equip més jove possible, amb una mitjana d’edat de 22 anys i amb jugadors de la casa. De fet continuem construint la plantilla amb jugadors de la base, un 90% ja i això realment és molt bonic. En 2 anys hem aconseguit estabilitzar-nos a Segona Catalana i amb la plantilla de futbolistes formats aquí i això té molt mèrit”, destaca el tècnic calderí, que té la intenció de seguir pujant jugadors formats al club al primer equip. Aquest any de moment en són tres els que fan el salt, Josep Alsina, Guillem Cabot i Carlos López.

A banda de pujar els tres juvenils, l’entitat de Caldes de Montbui ha renovat un total de 17 jugadors: Aitor Garcia, Albert Camí, Jordi Camí, Edu Morte, Guillem González, Juan de Dios, Ferran Roca, Adama Sissoko, Edgar Fernández, Alex Vega, Oriol Gayola, Carlos Martínez, Aaron Parra, Pol Anaya, Marc Angelet i David Rodríguez. “Com deia abans, tots els jugadors que tenim són del poble, menys Edu Morte, Aitor Garcia i Adama Sissoko, però els considerem de la casa perquè entrenen equips de la base”, assegura.

El conjunt tindrà la baixa significativa de José Manuel Aznar “Chema” que ha estat una peça clau a l’equip els darrers dos anys. Tot i això, Duque, que va començar a entrenar l’any 2000, apunta que aquesta propera temporada serà “el repte més complicat de la meva carrera”, pel fet que “és un equip molt jove en una categoria molt complicada”, però confia plenament en els seus jugadors: “Som un equip que té tots els ingredients per triomfar, són humils, treballadors, amb qualitat i molt identificats amb el projecte del club i, això, sens dubte, ho fa més fàcil. Són jugadors que ja m’han demostrat què son capaços de fer”, conclou.

La temporada que ja ha finalitzat degut al Coronavirus, l’equip ha acabat en 6a posició amb un balanç molt positiu i sent el segon equip més golejador amb 61 dianes en 23 partits. De fet, els dos màxims golejadors de la categoria han estat del conjunt calderi, Aitor Garcia amb 16 gols en 18 partits i Jordi Camí en 16 gols en 20 partits.


Darreres notícies del futbol comarcal

Aitor Tovar, nou coordinador general del CF Mollet UE

Els golejadors del futbol del Vallès Oriental 2019-2020

David Parra, nou entrenador del CF Mollet

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here