En categoria femenina, van ser reconeguts el juvenil B i C i l’infantil B; i, en masculina, el juvenil A, el cadet, l’aleví A i els veterans


Més d’un centenar de jugadors i jugadores del CE Llerona van ser protagonistes de la primera de les recepcions esportives que ofereix l’Ajuntament de les Franqueses a les entitats esportives del municipi que han destacat durant la temporada 2018 / 2019.

En el decurs de l’acte, que va tenir lloc a la sala de plens el dimarts al vespre, l’alcalde Francesc Colomé va destacar la important tasca que duu a terme el CE Llerona i ha avançat que durant aquesta legislatura hi haurà importants millores en les instal·lacions esportives, amb un nou camp de futbol 7 i començant pel condicionament de l’aparcament.

Per la seva part, la regidora d’Esports, Montse Vila va fer també incidència a la tasca de promoció de valors i d’esportivitat de l’entitat. En aquest sentit, la Federació Catalana de Futbol ha distingit aquesta temporada el CE Llerona amb el premi fair play “per la bona conducta dels seus jugadors i jugadores, especialment en categories de formació, envers les decisions arbitrals, tractant la figura del col·legiat com un participant més del joc”.

Tots els esportistes i tècnics van signar en el Llibre d’Honor del Patronat Municipal d’Esports i van rebre una placa commemorativa pels respectius èxits esportius.

Els equips reconeguts en aquesta primera recepció van ser:

  • Juvenil femení C: campiones de 2a divisió i ascens a 1a
  • Juvenil femení B: ascens a 1a divisió
  • Infantil femení B: campiones de 2a divisió i ascens a 1a
  • Juvenil masculí A: campió de 2a divisió i ascens a 1a
  • Cadet masculí: campió de 2a divisió i ascens a 1a
  • Aleví A masculí: campió de 3a divisió i ascens a 2a
  • Veterans: campió de 2a i ascens a 1a

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here