El CE Llerona incorpora Lluís Ros com a nou entrenador del sènior femení

0
282

Ros, que la passada temporada va dirigir el sènior femení del Terrassa FC, té una dilatada experiència a les banquetes havent dirigit equips de base i sèniors al Jàbac Terrassa, l’UD Can Trias, el CP San Cristóbal, i l’EF Bonaire


El CE Llerona ha anunciat en les darreres hores la incorporació de Lluís Ros, de 44 anys, com a nou entrenador del sènior femení. L’egarenc té una dilatada experiència a les banquetes, tant d’equips en categoria de base com sèniors, al Jàbac Terrassa, UD Can Trias, CP San Cristóbal i EF Bonaire. Aquesta darrera temporada va dirigir el sènior femení del Terrassa FC, a Primera Divisió Nacional Femenina.

“Arribo al club amb molta il·lusió d’integrar-me a una estructura consolidada i a un projecte ambiciós. Aquesta temporada serà molt engrescadora, no ens marquem un únic objectiu, sinó diversos: donar continuïtat al projecte esportiu que hi ha al club, donar la màxima importància a la base per tal de donar projecció a jugadores del juvenil, dotar d’identitat al joc de l’equip i competir de la millor manera possible per assolir resultats”, apunta Ros a La Jornada del Vallès.

El nou tècnic es farà càrrec d’un sènior que ha tingut una temporada força dolenta a la Preferent femenina, després de l’ascens de la passada campanya, i en la qual ha acabat en 14a posició amb un balanç de 4 victòries i 17 derrotes. “Per nosaltres el futbol femení és absolutament identitari; volíem fer un pas endavant, després d’un any difícil amb el primer equip, i avançar molt de cara al futur i creiem que amb la incorporació del Lluís farem aquest pas, ja que ens garantitza un treball de qualitat amb un gran tracte humà. És un entrenador amb molt bagatge i experiència i s’identifica amb la idea de futbol del club i el perfil humà i crec que és un pas endavant per aquest equip”, destaca a LJDV David Hidalgo, director esportiu del CE Llerona.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here