11 mesos després Alcàntara tornarà a fer rodar l'esfèrica / FOTO: Sergi Campdelacreu

Alcàntara, que és l’únic jugador de la plantilla que queda de la primera temporada a Tercera (2015-2016), va rebre ahir l’alta mèdica després d’11 mesos lesionat, i és un reforç de luxe per l’equip de José Solivelles


Després d’11 mesos lesionat, ‘Riki’ Alcàntara, primer capità de l’EC Granollers, i l’únic jugador de la plantilla que queda de la primera temporada a Tercera (2015-2016), tornarà als terrenys de joc en les properes jornades. El granollerí va rebre ahir l’alta mèdica després de superar el trencament de lligaments que va patir el 23 de desembre del 2018, quan es va lesionar en la victòria de l’ECG al camp del carrer Girona davant la Fundació Esportiva Grama.

‘Riki’ s’incorporarà a un conjunt granollerí que ha tingut un gran inici de temporada, consolidant el grup i compactant a la perfecció el gran nombre de fitxatges. Després de 12 partits, els de Solivelles són 6ens, a només 1 punt de la quarta plaça de ‘play-off’ d’ascens i a 2 de la tercera. Així mateix, sumen un balanç de 6 victòries, 3 empats i només 3 derrotes i es mantenen invictes al camp del carrer Girona on han sumat 12 punts de 18 possibles.

Caldrà veure com Solivelles inclou el capità a l’11: en aquests primers partits Víctor Morales, com a pivot defensiu, i Ñito i Oriol Molins com a interiors, han estat els jugadors més utilitzats al mig del camp pel tècnic de l’ECG. De moment l’equip juga amb un 4-3-3, i és una incògnita si canviarà l’esquema tàctic per tal d’incloure el capi a l’engranatge que tan bé ha funcionat en aquests primers 12 partits de lliga.

Aquesta propera jornada els granollerins descansen i sumaran els tres punts degut a la baixa del Reus de la competició. Així mateix, tornaran a la Lliga el proper 24 de novembre, rebent a casa la Pobla de Mafumet, segon classificat empatat a punts amb el líder, l’Hospi.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here