La instal·lació de 6.700 m2 de la nova gespa, de darrera generació, s’ha complementat amb la reparació de la base asfàltica, la modificació dels canons de rec i la instal·lació de noves porteries de futbol 7 i futbol 11. A més a més, està previst que a finals del mes d’octubre s’instal·li un nou marcador


Des d’ahir Club de Futbol l’Ametlla i Associació Esportiva l’Ametlla ja poden gaudir de la nova gespa artificial que l’Ajuntament ha instal·lat al Camp de Futbol Municipal Josep Costa. La instal·lació de 6.700 m2 de la nova gespa, de darrera generació, s’ha complementat amb la reparació de la base asfàltica, la modificació dels canons de rec i la instal·lació de noves porteries de futbol 7 i futbol 11. A més a més, està previst que a finals del mes d’octubre s’instal·li un nou marcador. 

Les obres que van començar a principis d’agost i van quedar enllestides ahir, han tingut un cost de 248.050€. L’empresa que ha instal·lat la gespa farà el manteniment d’aquesta durant 8 anys mentre duri el contracte. A banda d’una actuació de manteniment complerta un cop l’any, atendrà i resoldrà les incidències pròpies del manteniment del camp que sorgeixin.  

Des de l’Ajuntament volen agrair “la comprensió i col·laboració de les entitats esportives que utilitzen aquesta instal·lació mentre han durat les obres”. La darrera vegada que el consistori havia canviat la gespa va ser l’any 2007, fet pel qual la renovació era absolutament necessària.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here