Amb només 18 anys, Roger Hermosilla ha gaudit de la primera participació en una prova internacional en la modalitat de Tir amb Arc. El calderí va arribar a la fase final i va aconseguir la 7a posició 


Kilian Càtedra

Roger Hermosilla segueix escalant posicions en el rànquing mundial de Tir amb Arc. El jove arquer calderí va participar fa 2 setmanes en el campionat del món júnior celebrat a Marrakech (Marroc).  En la que va ser la seva primera prova internacional, el vallesà va aconseguir accedir a la fase final on va caure i no va poder aconseguir optar per les medalles.

Tot i això, Hermosilla va aconseguir una meritòria 7a posició que el col·loca amb perspectives molt optimistes de cara a un futur no molt llunyà. El guanyador de la competició va ser l’irlandès Quintain Noonan. El calderí, a més, va portar una equipació amb una vessant solidària, el Proyecto Pol.  

Segons va apuntar dilluns a Ràdio Caldes, Roger Hermosilla té dos principals reptes. Per una banda, participar en els propers Jocs del Mediterrani i segons va afirmar: “Poder arribar a disputar els Jocs Olímpics no és un somni, sinó un objectiu”.

Roger competeix al Tir amb Arc Montjuïc però segons va explicar a Ràdio Caldes és més que possible la seva tornada a Caldes “amb un projecte ambiciós que alçaria aquest esport a la vila calderina”.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here