Els de Guillem Estapé han anat perdent des del minut 1 però en cap moment han perdut l’esperança i han combatut de tu a tu amb el filial del FC Barcelona, un equip molt complet amb joves promeses com Daniel Dujshebaev i Alejandor Marquez. Partit especial per Jordi Delmau, que s’enfrontava als seus excompanys 

Dos protagonistes avui sobre la pista. Per una part Jordi Delmau,avui vestit de blaugrauna, amb 4 gols i que s’enfrontava als seus antics companys. I per altra banda, un d’ells, Pere Vaquer, quin partidàs s’ha marcat el mallorquí marcant fins a 14 gols.

Partit d’aquells màgics el que s’ha produït a la pista on juga el filial del FC Barcelona. La motivació dels roquerols per jugar contra el filial del millor equip d’handbol del món s’ha transformat en nerviosisme i el minut 5 ja perdien per 7 a 3. Una renda que ja no seria inferior a a 3 gols tot i la lluita i l’empeny dels d’Estapé que els ha fet arribar amb un 20 a 17 al marcador al final dels primers trenta minuts.

Als 5 minuts de la represa els blaugrana han agafat una renda de 8 gols que a 10 minuts del final els roquerols han anat reduint fins a només 4 gols de la mà d’un Pere Vaquer excepcional. L’amplitud de banqueta blaugrana i la qualitat dels seus jugadors s’ha acabat imposant amb el 40-33 final.

De ben segur que el tècnic Lorenzo Rueda haurà anotat les qualitats de Pere Vaquer que si segueix jugant així la Divisió de Plata se li farà petita.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here