El central vallesà de 27 anys reforçarà el conjunt roquerol per afrontar la segona volta a la Divisió de Plata


Eloy Félez, juntament amb Javier Coba, serà un dels reforços del BM La Roca per afrontar la segona volta a la Divisió de Plata. El central de 27 anys, format a les categories inferiors del FC Barcelona, portava dos anys parat per un problema que va tenir amb la justícia, però des del gener ja podrà ajudar el conjunt roquerol a escalar posicions a la taula de Plata. El darrer equip de Félez va ser el BM Granollers, en el qual hi va jugar prop de 2 anys a Asobal i va donar un gran rendiment. El jugador de Polinyà era una de les grans promeses de l’handbol estatal, i és que l’any 2007 va disputar el Mundial júnior amb la Selecció Espanyola. Ara, al BM La Roca tornarà a tenir l’oportunitat de gaudir de l’handbol i d’ajudar al conjunt d’Estapé a fer un pas endavant a la Divisió de Plata.

Félez no és l’únic reforç de luxe del conjunt de Guillem Estapé de cara a aquest segon tram del campionat. L’altre és Javier Coba, que ja va fer part de la pretemporada amb el BM La Roca però va haver de deixar l’equip per fer un Erasmus a Bèlgica. Format a les categories inferiors de Can Barça, on hi va arribar en edat cadet i hi va estar quatre temporades, el lateral dret barceloní va jugar posteriorment quatre exercicis al Sant Martí Adrianenc, abans de comprometre’s amb el conjunt roquerol, l’estiu passat. Un cop acabat l’Erasmus, Coba serà presentat demà a les 19h al Pavelló Nou, juntament amb Eloy Félez.

Sens dubte, dos fitxatges que donaran un plus de qualitat a l’equip de Guillem Estapé, que tornarà a la competició el dia 9 de gener davant el BM Cisne, un rival directe a la classificació.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here