Ramón Plans, com a primer entrenador, i Javi Fernández com a segon, seran els tècnics del BM la Roca la temporada vinent


El BM la Roca ja està preparant la propera temporada amb un objectiu molt clar: tornar a la Divisió de Plata. Després de l’adéu de Guillem Estape, que havia dirigit el primer equip els darrers 4 anys, el club roquerol ja té nou entrenador: Ramón Plans. El nou tècnic del BM la Roca estava entrenant el Castelldefels femení, que ha jugat a la Divisió d’Honor Plata aquesta temporada, i  havia  dirigit durant molts anys el primer equip del Sant Quirze. “Té un tarannà que ens agrada molt, molta experiència i, sobretot, ve amb unes ganes increïbles de treballar i liderar un projecte il·lusionant. Tot i el descens de categoria se’ns planteja un nou repte important i el Ramón està amb moltes forces per ser un dels referents de Nacional i optar altre cop a estar a dalt”, ha destacat el director tècnic del BM la Roca, Roger Estapé.

El seu segon serà Javi Fernández, que va entrenar el juvenil femení de l’Handbol Sant Vicenç i té molta experiència amb equips de nivell com el Sant Martí Adrianenc o l’OAR Gracia. A banda dels nous entrenadors, el club roquerol també ha confirmat les primeres renovacions, el primer fitxatge i les primeres baixes de cara a la propera temporada.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here