BM GRANOLLERS

Així ho va anunciar l’entitat granollerina ahir en un comunicat en el qual també va apuntar que també aplica la mateixa mesura al personal de gestió de l’entitat. Una decisió que, segons diu el club “és la que en les actuals circumstàncies millor protegeix els jugadors i jugadores, tècnics, professionals i al propi Club davant d’una situació extraordinària i d’emergència”.


Comunicat del BM Granollers:

El BM Granollers a la vista de la Declaració -i posterior ampliació-, de l’estat d’Alarma aprovada pel Govern i  per les Corts, la suspensió de les competicions decretada per part de la Federación Española de Balonmano i la Federació Catalana d’Handbol i el tancament de les instal·lacions esportives de la ciutat, ha iniciat els tràmits necessaris per presentar davant de l’Autoritat Laboral un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) per a jugadors i jugadores dels dos equips sèniors, tècnics i personal de gestió de l’entitat.

Aquesta figura, entenem, que és la que en les actuals circumstàncies millor protegeix els jugadors i jugadores, tècnics, professionals i al propi Club davant d’una situació extraordinària i d’emergència.

Les recomanacions de les autoritats polítiques, sanitàries i esportives per tal de fer front a la propagació del COVID-19, ens obliguen a prendre aquesta mesura, d’una manera temporal.

Esperem que s’entengui i es comprengui la necessitat de prendre aquesta mesura pensada per a totes les persones que formem part d’aquest Club.

Moltes gràcies!

Quedem-nos a casa! Donem suport a totes les persones que estan en primera línia en la lluita per fer front a aquesta malaltia!

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here