Laiti, primer per l'esquerre, serà el nou coordinador de benjamí a juvenil del Bellavista Milan

Dani Alcántara seguirà dirigint el primer equip al grup 9 de Tercera Catalana mentre que Laiti, jugador del primer equip i entrenador del benjamí A la passada temporada, passa a ser coordinador de l’entitat encarregant-se de les etapes de benjamí a juvenil


El CF Bellavista Milan, com tots els clubs de la comarca, ja treballa de cara a la propera temporada per tal d’organitzar els equips de base i el primer equip. El conjunt de Les Franqueses del Vallès ha anunciat que Dani Alcántara seguirà al capdavant del primer equip que ha acabat 7è al grup 9 de Tercera Catalana, sent el tercer equip del Vallès Oriental més ben classificat a la categoria, un cop es va donar per finalitzada la competició fruit del Coronavirus. Alcántara, que debutava com a tècnic aquesta campanya, ha aconseguit compactar un conjunt amb moltes cares noves assolint la 7a posició amb un balanç de 10 victòries, 7 empats i 5 derrotes.

Per altra banda, el club també ha anunciat que Laiti, que aquesta campanya ha dirigit el benjamí A i ha estat jugador del primer equip, és el nou coordinador de les etapes de benjamí a juvenil, substituint Ramon Martínez. Laiti es va formar a les categories inferiors de l’Olímpic La Garriga, on va jugar amb el primer equip, i també va dirigir equips de la base. “Té molta il·lusió i moltes ganes de treballar i hem volgut apostar per la joventut”, destaca Rafa Garcia, coordinador de l’escoleta i el prebenjamí, que també donarà un cop de mà al nou coordinador en aquesta tasca.

El Bellavista Milan es marca el repte de pujar el nombre d’equips de base i, de moment, la propera temporada comptarà amb un equip d’escoleta, dos prebenjamins, tres benjamins, quatre alevins, tres infantils, dos cadets i un juvenil. Pel que fa a futbol femení, el club franquesí seguirà comptant amb un sènior femení de futbol 11, un de futbol 7 i també estan confeccionant un infantil i un cadet femení.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here