El conjunt blaugrana disputarà al pavelló de Can Noguera de la Garriga el primer partit dissabte a les 18 hores i el segon el diumenge a les 17 hores. Uns partits que seran gratuïts, i és que l’Ajuntament garriguenc és col·laborador de l’esdeveniment


Com el mes de gener de l’any passat que va omplir el pavelló de Can Noguera, el Barça de vòlei femení disputarà dos partits aquest cap de setmana al recinte garriguenc. El conjunt blaugrana disputarà els primers dos enfrontaments de les semifinals de la Liga Iberdrola de volei femení que l’enfrontaran al Feel Volley Alcobendas Madrid. El primer, dissabte a les 18 hores, i el segon, el diumenge a les 17 hores. En ambdós partits l’entrada serà totalment gratuïta i és que l’Ajuntament és col·laborador de l’esdeveniment. Precisament des del mateix consistori, s’anima a tothom que pugui assistir al matx.

Com ja va passar l’any passat quan l’equip blaugrana es va enfrontar al Charleroi belga en un partit de Champions, serà una ocasió única pels aficionats de l’esport de la Garriga i rodalies per veure voleibol de primer nivell. Uns partits que estaran marcats per la igualtat i per la competivitat entre els dos conjunts que es jugaran el passi a la final de la lliga estatal. En cas d’obtenir el bitllet, el Barça femení aconseguiria per primera vegada disputar una final de la màxima competició estatal de vòlei.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here