Enguany, com a novetat, seran també els propis esportistes els que podran presentar la seva candidatura individual.


El Patronat Municipal d’Esports organitza un any més la nit de gala dels esportistes de les Franqueses. La 24a Nit de l’Esport del municipi se celebrarà el 28 de febrer, a les 21 h, amb l’objectiu de fer un reconeixement públic i premiar aquells esportistes, persones i entitats locals que han destacat pels seus èxits i dedicació durant la temporada anterior.

La novetat d’aquesta edició és que els propis esportistes podran presentar la seva candidatura individual com a nominats per a les categories d’amateur femení, amateur, masculí, millor entrenador, formació femení, formació masculí, promoció masculí i promoció femení. Caldrà presentar la llicència esportiva i el currículum amb els mèrits aconseguits durant la temporada 2018/19, a les oficines del Patronat Municipal d’Esports fins el 3 de febrer.

A banda dels guardons, durant l’acte també es realitza el reconeixement a les gestes esportives d’entitats i als mèrits personals.

Els tiquets poden adquirir-se per 20 euros a l’oficina del Patronat Municipal d’Esports. Recordeu que les places són limitades. Si voleu més informació podeu contactar amb l’àrea d’Esports al telèfon 938 467 083 o a l’adreça de correu electrònic esports@lesfranqueses.cat

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here