FOTO: Kilian Càtedra

Els de José Solivelles, després de complir la setmana passada la jornada de descans, reben el Terrassa, rival directe a la classificació, diumenge (12 hores)


Duel de nivell el que es veurà el proper diumenge a les 12 hores al camp del carrer Girona. L’Esport Club Granollers, 7è amb 26 punts, rebrà el Terrassa, 8è i amb els mateixos punts que els de José Solivelles. Un partit que es preveu intens i interessant amb dos equips amb un estil de joc molt similar que buscaran donar un pas endavant a la classificació.

Els granollerins, abans de la jornada de descans, encadenaven 2 derrotes seguides després d’haver puntuat les darreres 10 jornades. Una dinàmica que volen canviar davant el Terrassa que porta 5 jornades sense perdre i ha sumat 11 dels darrers 15 punts en joc. Per afrontar aquesta 18a jornada, l’ECG tindrà la baixa del porter Sergio Fernández i Raül Torres, precisament exjugador del Terrassa, és dubte per uns problemes musculars.

El partit d’aquest cap de setmana i el següent, que visitaran el camp del Llagostera, seran dos compromisos de gran importància pels granollerins que tindran l’opció de tornar a lluitar per entrar a la zona de ‘play-off’ d’ascens, abans d’arribar a l’equador de la competició.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here