Domínguez va debutar per la porta gran en un Mundial

Alfredo Domínguez, del Club Karate Nokachi de Les Franqueses, i Joan Just, del Karate Just de Sant Celoni, van participar al Mundial cadet i júnior celebrat a Tenerife el cap de setmana passat


Sort dispar pels participants vallesans que van formar part del Mundial celebrat a Tenerife representant la Selecció Espanyola. Alfredo Domínguez, del Club Karate Nokachi de Les Franqueses del Vallès, va tenir una magnífica actuació en el seu debut. Domínguez va guanyar a primera ronda al representant de Jordania amb un resultat de 7-3, i també va vèncer a la segona amb un contundent 8-0 davant el croat Ivan Lulic. Tanmateix, al tercer combat va perdre davant el marroquí Jalal Bouzzher i es va quedar a quarts de final sense opció de repesca.

Tenint en compte que és la seva primera participació en un Mundial i, tot i quedar-se amb el caramel a la boca de poder passar a semifinals, Domínguez i els seus entrenadors, Agustín Nuñez i Montse Marín es mostren molt orgullosos del seu treball i estan convençuts que tindrà molts més campionats per demostrar la seva vàlua. Per altra banda, Joan Just, del Karate Just de Sant Celoni, que va competir en la categoria de cadet, va caure en primera ronda sense opció de repesca.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here