Brian València, a l'esquerre, i Joan Méndez, a la dreta

Brian València i Joan Méndez, ambdós formats a la delegació del Vallès Oriental, van ser els àrbitres assistents de la final disputada al camp del lleida


La 3a Supercopa de Catalunya que es va emportar el FC Barcelona, al camp d’esports de Lleida, davant el RCD Espanyol el passat 7 de març va comptar amb dos àrbitres assistents formats a la delegació del Vallès Oriental: Brian València de Granollers i Joan Méndez de Sant Celoni. València és des d’aquesta temporada àrbitre assistent de Segona Divisió A, mentre que Joan Méndez ho és de Primera Divisió.

“Va ser una gran experiència. A nivell personal perquè era el primer cop que coincidia amb el Joan Méndez, que tenim molt bona relació, i era el primer cop que xiulàvem junts i també per coincidir amb el mateix equip arbitral que el Xavi Estrada, que és internacional. A nivell d’arbitrar va ser espectacular, vaig aprendre moltíssim”, assegura València. 

Pel de Granollers, era la primera vegada que xiulava equips de Primera Divisió: “Sempre fa il·lusió xiular un derbi de Barcelona i més en una Supercopa de Catalunya que es viu amb un ambient molt festiu i això encara fa més gran aquesta sensació”, destaca el col·legiat granollerí.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here