El KH-7 BM Granollers, dirigit per Ricard Parera, s’enfrontarà al Sant Martí Adrianenc, mentre que l’Avannubo BM La Roca, entrenat per Josep Morales, mesurarà les seves forces davant el favorit, el Barça que ha guanyat tots els partits fins el moment


El Pavelló Municipal El Molí de Fornells de la Selva serà l’escenari aquest cap de setmana de la Fase Final del Campionat de Catalunya juvenil masculí en la qual hi prendran part dos equips del Vallès Oriental, KH-7 BM Granollers i Avannubo BM La Roca. Seran els granollerins, dirigits per Ricard Parera, els que obriran la competició enfrontant-se dissabte a les 10.15h al Sant Martí Adrianenc, amb l’objectiu d’obtenir una victòria que els hi doni el bitllet per la final.

L’altre semifinal, entre Barça i Avannubo BM La Roca, tindrà lloc a les 12.15h. Els roquerols, dirigits per Josep Morales, intentaran donar la sorpresa davant el conjunt blaugrana que ha guanyat tots els partits fins el moment. En els dos partits que els dos equips es van enfrontar a la segona fase, el Barça va guanyar-los ambdós per 10 gols de diferència. De fet, el FCB és el vigent campió i l’any passat ja es va creuar amb el BMLR a semifinals vencent per un contundent 35-16.

Les darreres finals les han disputat KH-7 BM Granollers contra FC Barcelona. L’any passat van ser els blaugrana els que van aixecar la competició guanyant per un contundent 35-21, però l’anterior temporada havien estat els vallesans els guanyadors (24-25). Una campanya que va acabar sent històrica pel BMG, i és que per primera vegada a la història va guanyar els 6 campionats de Catalunya d’handbol base.

Dissabte, 23 de març 

10.15 h. KH-7 BM. Granollers – Sant Martí Adrianenc

12.15 h. Barça Lassa – Avannubo BM La Roca

Diumenge, 24 de març 

11.15 h. Partit 3r i 4t lloc (streaming xala.cat)

13.15 h. FINAL (streaming xala.cat)

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here