L’equip vallesà incorpora Diego Carrillo, de 35 anys, que aquesta temporada ha jugat entre l’EC Granollers, el Vilassar de Mar, ambdós a Tercera Divisió, i també al Manresa, de Primera Catalana, equip amb el qual ha fet la promoció per pujar a Tercera 


Hi va donar les primeres passes com a futbolista i hi torna amb un bagatge i una experiència a les esquenes espectacular. És Diego Carrillo que torna al FC Cardedeu després de molts anys per ajudar a l’equip a recuperar el somni de Primera Catalana. L’extrem dret, de 35 anys, aportarà veterania, desequilibri al conjunt de Marc Fortuny, que segueix reforçant l’equip amb jugadors experimentats i de qualitat.

El setembre del 2016, Carrillo va fitxar per l’EC Granollers procedent del Castelló de Tercera Divisió, i va ser una peça important per l’equip d’Albert Càmara, que va acabar en una meritòria 8a posició a Tercera (temporada 2016-2017). Va començar aquesta campanya amb l’equip de la capital vallesana però el mes de gener va causar baixa i es va incorporar al Vilassar de Mar, també a Tercera. Amb el conjunt del Maresme hi va jugar tres mesos fins que a finals de març va fitxar pel Manresa de Primera Catalana. Amb l’equip del Bages hi va competir les 10 darreres jornades, una d’elles contra el mateix Cardedeu, i va ser un dels jugadors claus per disputar la promoció d’ascens a Tercera, que el conjunt manresà va acabar perdent davant el Martinenc. 

Format des de ben petit a les categories inferiors del FC Cardedeu, Carrillo va jugar dues temporades amb el juvenil de l’EC Granollers, una d’elles a la Divisió d’Honor per posteriorment fer el salt al Sabadell a Segona Divisió B. Posteriorment va jugar a equips rellevants del futbol català com l’Hospitalet, el Lleida i el Figueres, entre Segona B i Tercera, i també a equips estatals com el Toledo i el Talavera. Entre el 2012 i el 2014 va defensar els colors de l’Ajax Rabat, de la primera divisió de Malta.

Carrillo és el sisè fitxatge del nou FC Cardedeu de Marc Fortuny després dels ja anunciats de Carlos Rodríguez, Roger Castellvell, Raül Olivé (CF Caldes), Pere Vilardell (CF Lliçà de Vall), Ferran Vila (Girona B) i Diego Novo (Ripollet).


La temporada 2016-2017, Carrillo va formar un trident amb Carlos Cano i Àlex Gil que va meravellar a Tercera Divisió amb l’EC Granollers. El podeu veure a continuació:

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here