FOTO: FELIX SANCHO

L’extrem dret, de 34 anys, ha causat baixa de l’equip granollerí per decisió tècnica


1 any i 3 mesos després d’haver fitxat per l’EC Granollers, Diego Carrillo deixa de formar part del club de la capital vallesana. Així ho ha anunciat l’entitat aquesta mateixa tarda en el seu compte de twitter. Carrillo va ser una peça clau a l’equip la temporada passada en la qual el conjunt entrenat per Albert Càmara va aconseguir una meritòria vuitena posició. L’extrem dret va tenir un inici extraordinari amb l’equip granollerí, formant un trident atacant mágic, juntament amb Carlos Cano i Àlex Gil, que va fer gaudir de valent el camp del Carrer Girona.

Enguany, el rendiment del jugador de Cardedeu no ha estat el que s’esperava del que és el futbolista més veterà de l’equip, fet pel qual des de l’entitat s’ha decidit rescindir-li el contracte. D’aquesta manera, el vallesà es converteix en la tercera baixa de l’ECG aquesta campanya després de l’adèu primer d’Àlex Español, ara al FC Cardedeu, i posteriorment de Cristian Hidalgo, ara a La Jonquera.

El club preveu cobrir la baixa de Carrillo amb la incorporació d’un nou jugador en les properes hores. Per altra banda, aquest proper diumenge, José Solivelles dirigirà el seu primer partit oficial com a tècnic de l’ECG; serà al camp del Santboià, 14è classificat, a les 12 hores.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here