El 27 de juny de 2017 es va presentar #ORGULLOSA, un projecte impulsat per la Federació Catalana de Futbol que té com a principal objectiu potenciar i promocionar el futbol i futbol sala femení a Catalunya


Descobreix el projecte #ORGULLOSA per la promoció del futbol i futbol sala femeníEl projecte #ORGULLOSA es desenvoluparà sobre quatre eixos bàsics: formació, ajudes econòmiques, accessibilitat (que totes les noies que vulguin jugar ho puguin fer) i visibilitat (per garantir una cobertura mediàtica del futbol i futbol sala femení). Per poder dur a terme tota aquesta promoció, l’FCF invertirà durant la temporada 2017/2018 1.000.000 d’euros, a més de continuar amb la promoció que ja s’estava fent amb activitats com les Seleccions Catalanes, les Trobades Territorials, la Jornada de l’1 de Maig, els Campus d’Estiu, etc. Dins de la campanya #ORGULLOSA, les aportacions en favor dels clubs són:

– Subvenció econòmica a tots els equips de futbol femení que participin en competició federada. Aquesta subvenció anirà en funció de la categoria, des de 300€ fins a 2.000€ per equip.

– Subvenció del quilometratge que es realitzi durant la lliga.

– Inscripció gratuïta en registrar un nou equip de futbol/futbol sala femení.

– Subvenció fins el 50% de la quota d’equip de la Mutualitat (ja inclosa a les tarifes).

– Subvenció de 10€ per cada llicència de jugadora nova (que no hagi tingut mai llicència federativa).

Per garantir que totes les ajudes econòmiques vagin destinades al futbol i futbol sala femenins, l’FCF ha creat un compte corrent per a cada club específic per aquest tema. El departament de futbol femení de l’FCF vetllarà pel destí dels diners de la subvenció. Durant els propers dies, s’enviarà a cada club la quantitat que s’abonarà en aquest compte.

Les jugadores, entrenadores i altres tècniques, àrbitres i alumnes matriculades en cursos federatius durant la temporada 2017/2018, també tenen un benefici directe de la campanya #ORGULLOSA:

– Subvenció de la quota de la Mutualitat fins el 50% (ja inclosa a les tarifes).

– 50% de bonificació en la inscripció dels cursos de nivell Bàsic, Avançat i Professional per part de l’Escola d’Entrenadors de l’FCF.

– Curs gratuït per a noies d’entre 14 i 24 anys que vulguin ser àrbitres de futbol o futbol sala.

A nivell d’imatge, l’FCF introduirà una sèrie de novetats per donar més pes i personalitat pròpia al futbol femení:

– Les mànigues de les samarretes aniran brodades amb el logotip d’#ORGULLOSA. El brodat s’enviarà als clubs de forma gratuïta.

– Sortida al camp amb la lona #ORGULLOSA.

– Retransmissió de partits de futbol femení per Esport3 i campanya per incrementar la presència del futbol femení als mitjans de comunicació.

– Reportatges setmanals de futbol i futbol sala femení a l’FCF TV.

– Campanyes de promoció del futbol femení a les escoles.

Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a futbolfemeni@fcf.cat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here