Parra va comunicar a l’entitat fa dos mesos que no seguiria al capdavant de l’equip i la direcció esportiva li va buscar un relleu


Tot i assolir l’ascens a Primera Catalana, el segon ascens en tres anys amb el CF Parets, David Parra no dirigirà la propera temporada l’equip paretà. Dos mesos abans d’acabar la temporada, Parra va comunicar al club que tenia una oferta d’una altra entitat i que el més probable era que marxés en finalitzar la campanya, fet pel qual el CF Parets li va començar a buscar un relleu a la banqueta. “És evident que ha fet un gran treball, David Parra ha donat moltíssim al CF Parets i agraïm moltíssim la seva dedicació al club i els èxits que ha portat a l’entitat amb la seva feina”, assegura Pablo Fernández, director esportiu del club paretà.

El ja extècnic del conjunt vallesà reconeix que dues setmanes abans de finalitzar la lliga i veient els resultats de l’equip, el possible ascens i la sintonia amb els jugadors, volia quedar-se un any més, però tenia molt clar que la seva etapa al club ja havia acabat. “Tenim una filosofia de treball diferent. Vull agrair al president Pablo Pastor que confiés en mi, he estat molt a gust, el cicle ha acabat però del que més content i orgullós estic és dels jugadors i de l’afició. Hem omplert el camp, hem fet gaudir el públic i els jugadors han fet la millor temporada de la seva vida”, assegura Parra, que afegeix: “Li desitjo el millor al CF Parets i a aquests jugadors, s’hi han deixat la pell”, apunta.

El nou tècnic del conjunt de Parets del Vallès

Així, el club va presentar el passat divendres el nou entrenador Miguel Muñoz, que la temporada passada va dirigir el CE Farners, i havia entrenat el Manlleu, el Vic i el Tona. Tot i això, Muñoz va preferir no agafar l’equip per la disputa de la Copa Catalunya i va ser Alex Rodríguez, proper entrenador del nou filial del Parets, el que va dirigir ahir l’equip en la 3a ronda de la Copa Catalunya, la primera que participaven els vallesans i en la qual van vèncer el Tibidabo Torre Romeu (1-2) amb gols de ‘Litus’ i Edgar Hidalgo.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here