David Parra: “El nostre objectiu és consolidar l’equip a Primera Catalana”

0
3

A La Jornada del Vallès hem parlat amb David Parra que dirigirà el CF Mollet UE la propera temporada a Primera Catalana. Parra, nombrat millor entrenador de la comarca la temporada passada, afronta el repte amb la màxima il·lusió i amb un bagatge a les esquenes important: artífex de l’ascens del CF Parets l’any 2019 a Primera Catalana i també del CF Bellavista a Segona Catalana anys enrere, Parra té molt clar que l’objectiu d’enguany serà consolidar l’equip molletà a Primera Catalana per poder aspirar a cotes superiors en pròximes temporades.


Aquesta propera temporada debutes com a tècnic amb el CF Mollet a Primera Catalana, quines expectatives i quins objectius teniu?

L’objectiu és molt clar, consolidar l’equip a Primera Catalana. Venim d’unes temporades molt irregulars, l’any passat tot i el Covid l’equip no portava una ratxa de resultats molt bona després de les bones sensacions de l’ascens de l’any anterior. Intentarem ser més regulars treballant al màxim i com he dit, amb un únic objectiu, consolidar-lo a Primera Catalana.

Ja heu fet alguns entrenaments, com veus el teu equip?

La veritat és que les sensacions són molt bones perquè l’equip ve amb moltes ganes després de tant de temps aturats i als jugadors realment se’ls veu molt predisposats,

Els equips de David Parra estan sempre marcats per un adjectiu, “garra”, a banda d’aquest element essencial i innegociable en els teus conjunts, com vols que jugui el teu equip?

Com bé dius els meus equips sempre són lluitadors però en definitiva per mi el més important és que sigui un equip que tingui ànima, que tingui sentiment i que visqui els partits al màxim. Amb els jugadors que tenim intentarem desplegar el millor futbol possible intentant fer gaudir l’espectador.

La propera temporada el sistema de competició serà diferent; què et sembla aquest nou format? Per altra banda, com valores el grup 1B que us ha tocat?

Aquest nou sistema de competició no deixa de ser una forma de competir diferent. Al final tot és futbol i el que compte és guanyar el màxim de partits possibles i perdren els mínims. Segurament al principi ens costarà adaptar-nos però al final no deixa de ser una competició de regularitat com era fins ara.

Pel que fa als rivals del grup, complicat com tot els altres, al final estem a Primera Catalana i tots els equips que estan aquí és perquè s’ho mereixen, s’ho han guanyat i tenen bons jugadors i bons tècnics. Serà complicat però nosaltres també hi som per mèrits propis i  serà divertit.

Sereu tres equips del Vallès Oriental, CF Les Franqueses, vosaltres i CF Parets a 1cat; vas ser l’artífex de l’ascens del Parets a Primera Catalana l’any passat, serà especial per tu tornar al Municipal Josep Seguer?

Sí, serà especial tornar a Parets, hi ha jugadors de l’equip que han jugat allà, també jugadors que juguen al Parets que hem entrenat però per exemple també serà especial tornar al camp del CF Les Franqueses, on he jugat com a jugador, on també van ser rivals molt directes quan entrenavem el Bellavista, així que en definitiva són dos camps en els quals tenim moltes ganes d’anar a jugar i segur que seran bons partits de futbol.

Completa la frase, amb el CF Mollet crec que podem…

Amb el CF Mollet aquesta propera temporada crec que podrem disfrutar.

Respecte la temporada passada, el CF Mollet UE ha renovat 9 jugadors (José González, Pol Flores, Martí Garcia, Joshua Romero, David Garcia ‘Negro’, Adrià Bassols, Sergi Llavaneras, David Castro, Guillem Ruiz) i ha realitzat un total de 12 fitxatges que completen la plantilla: Jordi Vallcorba, Víctor Vilarrassa, Jota, Sergio Sánchez (CF Parets), Alexis Garcia, Ramon Suárez (San Cristòbal), Bilal Azejel (Ripollet), Edgar Velasco (Fundació Grama), Walter Ferndández (CE Manresa), David Morales (CF Les Franqueses), Arnau Fortuny (EC Granollers), David Sánchez (CE Manresa).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here