David Parra dirigirà el Club de Futbol Parets la propera temporada

0
4610

L’entrenador vallesà serà el tècnic del nou projecte del club de Parets del Vallès, que vol potenciar el primer equip per poder obtenir l’ascens a Segona Catalana


Després de  tres temporades dirigint el Bellavista Milan i havent estat l’artífex, des de la banqueta, de l’ascens del primer equip a Segona Catalana fa dues temporades, David Parra, deixarà el club de Les Franqueses del Vallès quan acabi la present temporada. El tècnic vallesà ha acceptat una proposta del Club de Futbol Parets per liderar el primer equip en un projecte ambiciós que pretendrà pujar-lo a Segona Catalana.

“Crec que ha acabat un cicle amb el Bellavista Milan, hem fet tres anys molt bons assolint l’ascens a Segona Catalana i consolidant l’equip a la categoria, crec que la feina està feta i necessito nous objectius”, ha apuntat Parra a La Jornada del Vallès. El conjunt de Parets, un històric del futbol territorial vallesà, vol tornar “on li pertoca per història i per entitat” mitjançant un projecte de 3-4 anys per consolidar l’equip a categories més altes. Un projecte que il·lusiona el tècnic vallesà, que conservarà la base de l’equip actual, però es reforçarà amb noves incorporacions: “Els jugadors de casa i del club seran molt importants, de fet, voldré futbolistes que hagin crescut a la base de l’entitat, però també farem fitxatges de qualitat per reforçar l’equip”, ha destacat.

Parra també s’emportarà al CF Parets al segon entrenador que ha tingut aquestes temporades al Bellavista, Miguel Martínez, juntament amb el delegat, Tomás Parra, el pare del tècnic. L’entrenador, que començarà a dirigir l’equip aquest proper estiu, ha destacat la tasca de formació que es porta a terme a l’entitat de Parets del Vallès: “Són un dels millors clubs de futbol base de la comarca, després de Mollet i Granollers, amb més de 28 equips i una gran feina darrere”.

Així, David Parra afrontarà el repte de competir amb el CF Parets en un grup 9 de Tercera Catalana molt competitiu, encara més si es confirmen ascensos i descensos d’equips de nivell. Tanmateix, el tècnic ja sap què és assolir un ascens i, després d’haver deixat el Bellavista a la zona mitja de la taula de Segona Catalana, afronta amb optimisme el nou objectiu.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here