La prova en duatló de carretera tindrà lloc el dia 30 de juny i la de duatló de muntanya el 2 de juliol, ambdós a Romania


Els membres del Club Triatló Granollers, David Malagón i Santi Ribot, participaran en els propers Campionats d’Europa 2019, en les modalitats de duatló de carretera i duatló de muntanya-cros, els pròxims dies 30 de Juny i 2 de Juliol a Sovata, Romania. Els veterans del CTG, amb una dilatada trajectòria esportiva, són dos grans especialistes en aquesta disciplina. Ribot, és sots-campió d’Espanya i quart en l’Europeu d’Eivissa el 2018 i actual Campió de Catalunya 2019, en la seva categoria de màster-50, i Malagón és campió europeu a Eivissa el 2018 i actual medalla de bronze en el campionat de Catalunya 2019, en màster-40. CONCERT

La competició de Duatló de Muntanya-cros, que tindrà lloc a la localitat de Sovata està dissenyada sobra les distàncies de 7 km inicials de trail-runing, seguits de 20,4 km de mountain-bike i finalment 3,5 km més de cursa a peu. Tots els traçats transcorren per una zona muntanyosa, el voltant del llac Bear, amb forts desnivells i recorreguts tècnics, que enduriran molt la prova.

Abans d’afrontar l’objectiu principal d’aquest Europeus a Sovata (Duatló-Muntanya), els atletes vallesans participaran en la modalitat de Duatló “sprint” que se celebrarà el dia 30 de juny a la capital d’aquesta regió (Transsilvània) de Romania, a Targu-Mures, en un circuit, cent per cent urbà, amb les següents distàncies: 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme en ruta i finalment 2’5 km de cursa a peu.

Aquesta prova ha estat declarada amb “drafting” (poden agafar roda en els rivals, en el segment ciclista), fet que no afavoreix els vallesans, tot i que tots dos van ser medalla de bronze en les seves respectives categories en els Campionats de Catalunya, celebrats a Castellà del Vallès aquest 2019. Així, en aquesta competició les seves opcions passen per entrar en el top-10 continental i que els serveixi per activar-se de cara a la prova de muntanya, en la qual les aspiracions són màximes.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here