Duran va jugar tres campanyes a l'EC Granollers

El defensa central, de 26 anys, aportarà qualitat i experiència a l’equip dirigit per Jordi López. Duran havia jugat al CF Mollet, a l’EC Granollers, amb el qual va assolir l’ascens a Tercera fa tres campanyes, i el darrer exercici havia competit amb el Martinenc de Primera Catalana


El FC Cardedeu va anunciar ahir al vespre un nou fitxatge. Es tracta de David Duran, defensa central de 26 anys, que aportarà experiència i qualitat a l’equip. “Incorporem un futbolista d’equilibri, molt important en aquesta categoria. El David ens pot aportar molt a l’hora de controlar les transicions defensives com a l’hora d’iniciar-les a nivell ofensiu. A pilota aturada és un futbolista molt potent i té moltes virtuts tant en atac com en defensa”, assegura Jordi López, tècnic del conjunt de Cardedeu.

Duran s’incorpora al conjunt vallesà després d’haver estat inactiu des de principi de temporada per motius laborals. “Com tot futbolista necessitarà una adaptació però la seva vàlua personal i els seus arguments futbolístics escurçaran al màxim el període“, destaca Jordi López. La temporada passada, el jugador, natural de Montornès del Vallès, va competir amb el Martinenc, a Primera Catalana, sent un jugador important per l’equip que va acabar en 4a posició.

Duran defensant els colors del Martinenc

Abans de jugar al conjunt barceloní havia defensat la samarreta de l’EC Granollers durant tres temporades, competint dos anys a Primera Catalana (2013-2014 i 2014-2015) i una a Tercera Divisió (2015-2016), després d’haver estat una peça important de l’equip granollerí que va aconseguir l’ascens la temporada 2014-2015. Duran també va jugar com a amateur al Ripollet i al CF Mollet, club en el qual va coincidir amb Jordi López, que llavors era el segon d’Albert Garcia. En aquell vestidor també hi eren diversos jugadors del primer equip del Cardedeu d’enguany com són Arnau Fortuny, Àngel Guijarro i Gerard Beltrán, que jugava al juvenil de Nacional però també pujava amb el primer equip molletà.

La dada

El nou jugador del Cardedeu s’havia format al Montornés Norte, al CF Mollet, al Badalona i a la Damm

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here