Demà a la 1 del migdia Granollers sabrà si acollirà el Mundial d’Handbol femení de l’any 2021


Després de deixar enrere les candidatures de Rússia i Noruega-Dinamarca, a la candidatura espanyola només li queda una competidora per poder organitzar el Mundial d’Handbol femení de l’any 2021, Hongria. La candidatura de Granollers, com a seu central, Castelló de la Plana, Tarragona, Lleida i Badalona, viurà demà el dia decisiu per saber si finalment el Mundial se celebra a terres catalanes i valencianes. Una decisió que serà presa després que la delegació exposi davant els jutjes de la Federació Internacional d’Handbol, a les 12 del migdia, els punts forts de la candidatura al Comité Nacional Olímpic i Esportiu de París.

Els encarregats d’exposar la candidatura seran el president de la Federació Espanyola d’handbol, Francisco Blázquez, el president del Comité Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, i la capitana de la selecció absoluta femenina, Marta Mangué. A banda, l’alcalde de Granollers Josep Mayoral, serà l’únic alcalde de la candidatura que intervindrá: “Parlaré d’un esdeveniment fet des del caliu, la proximitat i el compromís de la ciutat amb l’esport”, ha apuntat Mayoral al 9 Nou. Tal com apunta el rotatiu, el gruix de la presentació, que durarà 20 minuts, serà per un vídeo d’uns 12 minuts en el qual s’expliquen els punts forts del projecte: bona climotalogia, bona comunicació en transport, bones instal·lacions, experiència organitzativa, tradició handbolística, etc.

A banda de Mayoral, completen l’expedició granollerina el regidor d’esports de Granollers i jugador del Fraikin BMG, Álvaro Ferrer, el gerent del club granollerí, Pep Blanchart, el cap municipal del servei d’esports, Jordi Romea, i Montse Serra, membre de l’equip de la candidatura.

El comitè encarregat de decidir qui serà finalment la seu del Mundial 2021 d’Handbol Femení estarà format per 16 membres, encara que només 14 amb dret a vot, i és que el president de l’IHF, l’egipci Hassan Moustafa, i el vicepresident, el granollerí Miquel Roca, no votaran. Un cop les dues candidatures hagin exposat els seus projectes el veredicte es farà públic poc després, cap a la 1 del migdia.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here