Dani Rizaldos (dreta) juntament amb un membre del club / FELIX SANCHO

Després d’haver estat entrenador del CF Mollet els primers 5 partits de competició, Rizaldos torna al club granollerí com a secretari tècnic, la mateixa funció que havia realitzat les 7 darreres temporades


Menys d’una setmana després d’haver deixat, per mutu acord amb el club, el càrrec de tècnic del CF Mollet, Dani Rizaldos torna a l’EC Granollers i ho fa amb la mateixa funció que havia estat realitzant els darrers anys: com a secretari tècnic. L’etapa en el club molletà, en el qual va arribar el 30 de juny, no ha sortit tal com desitjava i, tot i haver fet una bona feina en el conjunt dels Germans Gonzalvo -els resultats manen-, Rizaldos torna als orígens. Avui mateix ja ha acompanyat a l’equip granollerí a Vilafranca on els d’Albert Càmara han caigut per 2-0.

L’estiu del 2010, coincidint amb l’entrada de Xavier Abolafio com a president de l’entitat, Dani Rizaldos va tornar a l’EC Granollers com a director esportiu, després d’haver estat jugador els anys setanta i entrenador els anys noranta. La tasca de Rizaldos era molt clara, reconduir la crítica situació del primer equip, que encadenava dos descensos consecutius, havia baixat de Tercera Divisió a Primera Catalana i de Primera a Preferent. En aquests 7 anys, el primer equip va aconseguir dos ascensos i s’ha mantingut dos anys consecutius a Tercera Divisió, tot i les lesions de jugadors claus ambdues temporades. A banda de ser director esportiu, en l’anterior etapa, Rizaldos també va entrenar 2 temporades el juvenil, una el cadet A i també es va fer càrrec del primer equip a meitat de la temporada 2012-2013 substituint Juan Miguel a la banqueta.

Sigui com sigui, Rizaldos afronta des d’avui la seva quarta etapa amb el club del carrer Girona. Trobar davanters que solucionin la manca de ‘punch’ ofensiu de l’equip serà la seva gran missió en la seva enèsima tornada a l’EC Granollers.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here