Dani Rizaldos deixa la direcció esportiva de l’EC Granollers

0
2547
Dani Rizaldos (dreta) juntament amb un membre del club / FELIX SANCHO

Rizaldos acabarà a finals de temporada la seva tercera etapa al club, després de 7 anys com a director esportiu, en els quals el primer equip ha aconseguit dos ascensos i s’ha mantingut dos anys consecutius a Tercera Divisió


L’empat del primer equip de l’EC Granollers la passada jornada al camp de l’Europa va suposar dues coses per l’entitat vallesana; per una banda la permanència matemàtica a Tercera Divisió a dues jornades per acabar la competició i, per l’altra, l’anunci de Dani Rizaldos, director esportiu del club, que deixava l’entitat. “Fa un mes vaig comentar a la junta directiva que en el moment que l’equip quedés salvat anunciaria la meva marxa”, apunta Rizaldos.

L’estiu del 2010, coincidint amb l’entrada de Xavier Abolafio com a president de l’entitat, Dani Rizaldos va tornar a l’EC Granollers com a director esportiu, després d’haver estat jugador els anys setanta i entrenador els anys noranta. La tasca de Rizaldos era molt clara, reconduir la crítica situació del primer equip, que encadenava dos descensos consecutius, havia baixat de Tercera Divisió a Primera Catalana i de Primera a Preferent.

Set anys després, el balanç és molt bo, i és que el primer equip ha aconseguit dos ascensos i s’ha mantingut dos anys consecutius a Tercera Divisió, tot i les lesions de jugadors claus ambdues temporades. “Crec que s’ha fet molt bona feina a nivell esportiu, hem posat el Granollers a la Divisió que es mereix jugar per categoria i història”, destaca Rizaldos a La Jornada del Vallès. A banda, de ser director esportiu, durant aquesta darrera etapa Rizaldos també va entrenar 2 temporades el juvenil, una el cadet A i també es va fer càrrec del primer equip a meitat de la temporada 2012-2013 substituint Juan Miguel a la banqueta.

Destacar que en aquests set anys la junta directiva encapçalada per Xavier Abolafio ha fet una gran tasca en la gestió del club i ha aconseguit sanejar-lo després d’haver-lo agafat l’any 2010 en una situació molt crítica.

18 anys a l’entitat

Dani Rizaldos va aterrar a l’Esport Club Granollers l’abril del 1975 procedent del juvenil del Real Madrid. En principi va venir a Catalunya per jugar amb l’Espanyol però el club de la capital vallesana li va oferir feina i una remuneració i va decidir canviar els plans inicials per jugar amb el Granollers. Va defensar els colors del club granollerí durant 5 temporades en la categoria de Preferent, que era com una Tercera Divisió actual. Una dècada després, amb Jesús Martos com a president, va tornar com a entrenador i completaria 5 anys dirigint el primer equip i un any entrenant el juvenil. Sumant els 7 anys de la darrera etapa, el fins ara director esportiu de l’ECG ha completat un total de 18 temporades a l’entitat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here