El 26è Cros Escolar i el 23è Cros Popular de Les Franqueses, que es van celebrar per primer cop a la zona dels carrers de la Penya i de la Ribera del Congost de Corró d’Avall, van reunir més de 400 participants entre les 13 categories


FOTO: XAVIER SOLANAS

Més de 400 participants van prendre part dissabte al matí al 26è Cros Escolar i el 23è Cros Popular de Les Franqueses. La prova, que es va celebrar per primer cop a la zona dels carrers de la Penya i de la Ribera del Congost de Corró d’Avall, va mantenir la participació de les anteriors edicions, demostrant un cop més la seva consolidació a la comarca. “Hem decidit canviar la ubicació perquè som un municipi que té moltes alternatives a nivell d’espai natural per organitzar activitats com aquesta. Creiem que aquest és un espai molt idoni, que ja el teníem identificat, ja que s’utilitza per entrenar, i volíem fer una prova”, destacava Pep Campanya, del Patronat Municipals d’Esports, organitzador de l’esdeveniment.

Com cada any, la primera competició que va tenir lloc va ser la del Cros Popular, a les 9,30 hores en punt del matí. El guanyador de la prova, de 5 voltes a un circuit de 1.000 metres, va ser Ali Benhmbarka amb un temps de 16’37, seguit d’Ignasi Basses (17’59’’) i Anas Mounim (18’11’’). En categoria femenina la guanyadora va ser Laurence Prigent (21’04’’), seguida de Carmen Martín (21’16’’) i Anabel Gracia (21’41’’).

FOTO: XAVIER SOLANAS

Amb el tret de sortida de la categoria cadet masculí, de 3 voltes a un circuit de 1.000 metres, es va iniciar el cros escolar que tindria fins a 11 categories més. Segons l’edat es van dissenyar diferents circuits que anaven des dels 200 metres per als més petits, les categories mini masculí i mini femení, fins a 1 km per als més grans.

TOTS ELS RESULTATS AQUÍ

FOTO: XAVIER SOLANAS

Un Cros Escolar i un Cros Popular que no serien possibles sense la col·laboració de diferents entitats de Les Franqueses. Enguany, membres del grup Fondistes Bellavista, de l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses, del CB Les Franqueses i del club A4elkm van formar part del voluntariat que va vetllar perquè la prova pogués celebrar-se.

TOTS ELS RESULTATS AQUÍ

TOTES LES FOTOS DE XAVIER SOLANAS AQUÍ

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here