Gran paper de la nedadora del CN Granollers que s’ha quedat a només 2 dècimes de la medalla


La sincronista del Club Natació Granollers, Cristina Salvador, ha aconseguit un més que meritori quart lloc al solo lliure del Campionat d’Europa de seleccions que s’està disputant a Londres. Salvador, amb el seu ‘Yesterday’ de The Beatles, s’ha quedat a només 2 dècimes de la medalla.

La nedadora de la selecció española debutava com a solista en aquest Europeu, defensant una coreografia amb la que ha estat a l’alçada. Els seus 89.233 punts de la final, l’han fet classificar en el quart lloc per darrera de la italiana, Linda Cerruti (89.433), i les grans estrelles de la competició: la russa Natalia Ishchenko (96.400) que s’ha alçat com a campiona i la ucraïnesa Anna Voloshyna (93.400), subcampiona.

Tercer lloc per l’Equip Lliure a la preliminar

La selecció espanyola, amb quatre nedadores del CN Granollers, la mateixa Cristina Salvador, Txell Mas, Cecilia Jiménez i la debutant Helena Jaumà, ha aconseguit una tercera plaça a la preliminar de l’Equip Lliure que dóna pas a disputar la final que tindrà lloc divendres 13 de maig.

A ritme de música brasilera, l’Equip Lliure d’Espanya ha aconseguit 90.033 punts que l’han situat al tercer lloc de la classificació d’aquesta eliminatòria i apunten a aconseguir medalla a la final. Per davant, està Ucraïna amb 93.800 punts, i Itàlia, amb 91.800 punts. I per darrera, Grècia és quarta amb 86.566, una puntuació molt per sota que els països capdavanters.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here