L’exsincronista, retirada ara fa un any, dirigirà la secció del club granollerí en substitució d’Ariadna Mas


Segons apunta ‘El 9 Nou’ a l’edició d’aquest divendres, Cristina Salvador torna al CN Granollers com a nova responsable de la secció de natació sincronitzada. Salvador, que es va retirar ara fa un any i ha estat una de les millors sincronistes que ha sortit de l’entitat granollerina, viurà la seva primera experiència professional dirigint la secció en la qual es va formar com a esportista i en la qual va entrar amb només 5 anys.

L’exsincronista, de 25 anys, que tindrà al seu costat Muriel Escalé com a directora tècnica, es marca com a objectiu mantenir i millor els resultats de la secció per tal que el màxim nombre de sincronistes vagin convocats amb la selecció estatal i la sincro del CNG segueixi sent un referent. Tal com apunta al rotatiu vallesà, Salvador té un gran referent, Esther Jaumà, que va dirigir la secció durant 10 anys i la va portar al més alt nivell. Aconseguir els èxits de Jaumà, doncs, serà el gran repte de la jove exsincronista.

Per altra banda, ‘El 9 Nou’ també ha anunciat que David Conchillo és el nou coordinador de les seccions de l’entitat. La seva missió serà la de dotar cada secció d’un cos tècnic amb tot tipus de professionals perquè els esportistes puguin rendir al màxim nivell. Precisament, una de les primeres incorporacions en aquest sentit ha estat la d’Ana Copado, medalla de Plata als Jocs Olímpics del 2012, que s’encarregarà dels equips femenins del club.

La dada

Salvador és una de les millors sincronistes que han sortir del CNG amb un palmarès envejable: cinc medalles mundials absolutes i nou europees, totes en disciplina d’equip. A l’actual responsable de sincronitzada del club granollerí només li va quedar una espineta: participar en uns Jocs Olímpics

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here