FOTO: EMMA MONTANÉ

Garcia, que té àmplia experiència al futbol formatiu, arriba al club granollerí procedent del CE Sabadell on ha estat el responsable de la coordinació i la metodologia de futbol 7, entre altres


L’EC Granollers ha anunciat aquest mateix matí que Conrad Garcia serà a partir de l’1 de juny el nou coordinador de futbol 7 de l’entitat. Garcia, entrenador de Nama Sports i ex responsable de coordinació i metodologia de futbol 7 al CE Sabadell, firma per 4 temporades. La seva tasca serà supervisar tots els equips de prebenjamins fins a la categoria d’alevins.

El nou coordinador de l’ECG és graduat en ciències de l’activitat física i de l’esport. A banda de portar la coordinació i metodologia de futbol 7 al CE Sabadell, també va dirigir el cadet de Divisió d’Honor del club arlequinat i va aconseguir el campionat de lliga amb el prebenjamí, així com el campionat i posterior ascens a preferent amb el benjamí i aleví de la mateixa entitat.

Aquesta és la segona incorporació pel que fa a tècnics des que Nama Sports es va fer càrrec del club granollerí, i és que la setmana passada també es va anunciar que Javi Pérez serà el nou director esportiu de l’entitat. Durant els pròxims dies, el club anirà fent oficials més incorporacions que formaran part de la nova estructura professional de l’entitat esportiva.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here