Compte enrere per la 2a edició del Ciclocròs de La Garriga

0
2104
El ciclocròs garriguenc comptarà amb participants a nivell estatal

Més de 200 participants formaran part a la prova que torna a ser puntuable per la Copa Catalana de Ciclisme  i enguany també ho serà pel rànquing nacional de la Federació Espanyola de Ciclisme


poster-cyclocross1El proper dissabte 12 de novembre a partir de les 11 del matí tindrà lloc a La Garriga la segona edició del Ciclocross de la localitat, que organitza el Club Ciclista La Garriga. La prova es realitzarà en un circuit amb 2,8 km de distància situat al Polígon Industrial de Can Tarrés. “És un circuit molt similar al de l’any passat, combina zones molt fàcils i ràpides amb zones més tècniques, en les quals els corredors es podran lluir”, ha destacat a La Jornada del Vallès Santi Segú, principal organitzador de la prova.

Més de 200 participants formaran part a la cursa, que torna a ser puntuable per la Copa Catalana de Ciclisme i enguany també ho serà pel rànquing nacional de la Federació Espanyola de Ciclisme, aprofitant que el mateix diumenge tindrà lloc a Les Franqueses del Vallès la Copa d’Espanya de la modalitat.

Participació de corredors d’elit

Si en la primera edició només hi van participar corredors d’arreu del territori català, enguany hi formaran part diversos corredors de l’estat espanyol, entre els que destaca Aitor Hernández, campió d’Espanya de la modalitat.  A banda, també hi participarà Oscar Pujol, que va ser professional en ciclisme de carretera i ara practica ciclocròs, i diversos corredors vinguts del País Basc, Astúries, Cantàbria, entre altres comunitats: “Aquest any la prova és més a nivell de l’estat, ja que el diumenge hi ha la Copa d’Espanya i la nostra cursa, al ser amb puntuació nacional, els dóna punts pel rànquing de la Federació espanyola”, ha apuntat Santi Segú.

1a sortida (11h): categoria màster 40.
2a sortida (12h): categoria júnior masculí, cadet masculí, elit femení, júnior i cadet femení.
3a sortida (13h): categoria prebenjamí masculí i femení, benjamí masculí i femení, principiant masculí i femení, aleví masculí i femení, aleví masculí i femení.
4a sortida (14h): categoria màster 30.
5a sortida (15h): categoria elit i sub23.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here