o El plat fort de la festa serà el partit que enfrontarà l’Esport Club Granollers amb la Selecció del Vallès Oriental, que serà retransmès en directe per VOTV

o Tots els assistents rebran de forma gratuïta una revista de 36 pàgines amb tota la informació sobre els protagonistes del futbol de la comarca d’aquesta temporada 2016-2017


Avui a partir de les 16,30 hores tindrà lloc al camp del Carrer Girona de Granollers la 1a edició de la Festa del Futbol del Vallès Oriental. El plat fort de l’esdeveniment serà el partit que enfrontarà l’Esport Club Granollers davant la Selecció del Vallès Oriental, a les 19 hores, que serà retransmès en directe per Vallès Oriental Televisió. L’organitzador de l’esdeveniment és La Jornada del Vallès, el digital esportiu del Vallès Oriental, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, la Secretaria General de l’Esport, el club amfitrió, l’EC Granollers, l’Ajuntament de Granollers, el Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses i l‘Ajuntament de Cardedeu. 

La festa donarà el tret de sortida a les 16,30 hores amb la disputa d’un partit ‘All-Star’ de veterans, que enfrontarà una selecció de veterans de la comarca amb una selecció d’exjugadors de l’EC Granollers. Un cop acabat, al voltant de les 18,15 hores, començarà l‘entrega de guardons als millors de la comarca (premi al millor jugador del futbol vallesà, al millor porter, al millor equip, al millor entrenador, al màxim golejador i també una menció específica a un equip concret que s’anunciarà el mateix dia).

Els guardons seran entregats per dos vallesans i·lustres. Per una banda, per Toni Giménez, exporter de l’Espanyol i l’Atlético de Madrid i actualment assistent de Mauricio Pocchetino i entrenador de porters del Tottenham; i per l’altra, per Alex Delmás, exfutbolista de 2a i 3a Divisió en clubs com Granollers, Sabadell, Premià, Mataró o Europa.

La revista del futbol del Vallès Oriental, totalment gratuïta

Durant tota la festa es realitzaran diversos sortejos de diferents productes valorats en més de 350€, i és que l’entrada, totalment gratuïta, anirà acompanyada d’un número per poder optar als sortejos. També a l’entrada, tots els assistents rebran, gratuïtament, una revista de 36 pàgines amb tota la informació sobre els protagonistes del futbol de la comarca d’aquesta temporada 2016-2017.

El plat fort de la jornada

A les 19 hores arribarà el moment més esperat, en el qual l’equip de més categoria de la comarca, l’Esport Club Granollers, entrenat per Albert Càmara, s’enfrontarà a la Selecció del Vallès Oriental. El combinat vallesà estarà conformat pels 22 jugadors més votats de les votacions que realitza La Jornada del Vallès amb la col·laboració de 41 entrenadors i 41 capitans dels equips de la comarca. L’entrenador serà, juntament amb el seu cos tècnic, el que ha rebut més vots de les votacions esmentades: el tècnic del FC Cardedeu Jordi López. Per conèixer els 22 seleccionats clica aquí.

La Jornada ja ha realitzat en tres ocasions els 11 ideals de la comarca, el de l’any 2016, el de la temporada 2015-2016 i el de l’any 2015. Enguany des de la direcció s’ha volgut apostar per una festa del futbol del Vallès Oriental, per tal de premiar els futbolistes, equips i entrenadors i donar la importància que es mereix el futbol territorial de casa nostra.

Les votacions de la temporada 2016-2017

L’onze ideal del futbol del Vallès Oriental 2016-2017


L’onze ideal de Segona Catalana del futbol del Vallès Oriental 2016-2017


 El millor jugador del futbol vallesà 2016-2017


El millor entrenador del futbol vallesà 2016-2017


 El millor equip del futbol vallesà 2016-2017


 El màxim golejador del futbol vallesà 2016-2017

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here