FOTO: SUSANA SÁNCHEZ

o La prova, organitzada pel Club Triatló Granollers, se celebrarà enguany en un recorregut exterior i paral·lel al Circuit de Catalunya 

o Erik Merino, flamant fitxatge de l’entitat granollerina, buscarà revalidar la prova que ja va aconseguir l’any passat defensant el Club Natació Reus Ploms


El proper diumenge tindrà lloc, al Circuit Barcelona – Catalunya de Montmeló, la 8a edició del Duatló Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Triatló Granollers. La prova, que compta amb el suport de la Federació Catalana de Triatló i forma part del Circuit Català de Duatló de carretera, tindrà una única sortida a les 10 hores. Els participants hauran de realitzar 5 km a peu, 19 km amb bicicleta i acabaran la prova amb 2 darrers km a peu.

La novetat principal d’aquesta edició és el canvi de recorregut degut a unes obres a la pista principal del Circuit. Així, l’organització ha modificat el circuit habitual mantenint la màxima seguretat dels participants, “buscant un nou traçat el més espectacular possible i amb l’objectiu d’ensenyar els secrets que amaga el Circuit més enllà del traçat principal”. Els podeu veure a continuació:

Un dels grans favorits, que pot revalidar la prova, és Erik Merino. El triatleta de Muntanyola, que aquesta temporada competeix amb el Club Triatló Granollers, va vèncer en l’edició de l’any passat -competia amb el Club Natació Reus Ploms- en la qual va fer un temps de 53 minuts i 57 segons i va treure més de 30 segons al segon classificat. Albert Parreño i Jordi Montraveta, del Fasttriatlon – CN Montjuïc, i Isam Mounir, del TriCBM Calella, seran alguns dels altres aspirants a vèncer a la prova granollerina.

Una 8a edició del Duatló Ciutat de Granollers que enguany serà la cinquena prova de la Copa Catalana de Duatló de Carretera, després de les celebrades a Mataró, Castellar, Reus i el Prat de Llobregat.

La dada

Comptant la prova d’adults i la prova infantil s’esperen uns 550 participants

INSCRIU-TE AQUÍ 

Horaris prova Adults:

8:00 – 10:00h Obertura Instal·lació participants i públic*
8:30 – 9:55h Recollida XIP i Dorsal NO Federats
9:00 – 9:55h ‘Check In’, Entrada Boxes
9:55h Tancament Boxes
10:00h Sortida Cursa Adults
12:00h Entrega premis al Podi del Circuit
12:15h ‘Check Out’, Retirada Bicicletes
 *A partir de les 10:00 fins a les 11:45 l’accés al circuit serà únicament peatonal. Els vehicles es podran aparcar a l’entrada al parking exterior

Horaris prova Infantil: 

10:00 – 12:30h Recollida Dorsals
11:45 – 12:30h Check In, Entrada Boxes
12:30h Tancament Boxes
12:30h Sortida Cursa Menuts
 
*Durant les curses infantils entre les 13:00h fins a les 14:00h la sortida del circuit amb vehicles quedarà tallada de manera intermitent en funció del desenvolupament de les curses.

 

 

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here