Roca jugava al cadet del CE La Batllòria

Oriol Roca, de 14 anys, va morir ahir al vespre atropellat mentre caminava per les vies a Gualba direcció Riells i Viabrea segons van confirmar els Mossos d’Esquadra. Les xarxes s’han omplert de missatges de condol


Sense haver paït encara la mort del jove jugador de l’EC Granollers Àlex Parera, el futbol català i vallesà torna a estar de dol, i és que ahir al vespre va perdre la vida Oriol Roca, jugador de 14 anys que defensava els colors del cadet del CE La Batllòria (Baix Montseny).

L’Ajuntament del poble on vivia Roca, Riells i Viabrea, ha realitzat el següent comunicat:
L’Ajuntament vol mostrar tot el seu suport i condolences en aquest moment tan difícil a la família de l’Oriol Roca Luján. Ahir a la nit, a l’estació de tren de Gualba, va succeir un tràgic accident que s’endugué la vida d’aquest jove riellenc de 14 anys. Un noi molt estimat pels seus companys i amics de l’Institut El Bruc i que, sense cap mena de dubte, deixa un buit molt important dins la nostra comunitat. Lamentem profundament aquest fet i ens sumem al dol de la família, amics, companys i veïns. És per aquest motiu que ens posem a disposició dels familiars per subsanar qualsevol necessitat que puguin tenir en aquests moments tan difícils. El consistori decretarà tres dies de dol en mostra de suport.

A mesura que ha anat trascendint la notícia, les xarxes s’han omplert de missatges de condol i de suport a familiars i amics.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here