L’equip vallesà va començar ahir els entrenaments per afrontar la tercera temporada consecutiva a la Divisió d’Honor femenina. L’equip de José Luis Villanueva va presentar fins a 8 cares noves, jugadores molt joves amb molta projecció, que demostren el projecte de futur amb l’handbol femení de l’entitat vallesana


Text: J.C / Fotos: BM Granollers

Il·lusió i moltes ganes de començar a treballar en el nou KH7 BM Granollers que ahir va iniciar els entrenaments per afrontar la tercera temporada consecutiva a la Divisió d’Honor Femenina. L’equip que per tercer any consecutiu entrenarà José Luis Villanueva es va presentar amb fins a 8 cares noves, 8 fitxatges amb tres trets comuns, joventut, projecció i qualitat, una aposta de futur per portar a l’equip a fer un pas endavant les properes temporades: “Hem volgut incorporar aquest perfil de jugadores perquè són jugadores amb molt talent, amb unes grans condicions per triomfar. Hem de tenir paciència i ajudar-les perquè puguin donar tot el que tenen i esperem que elles ens ho tornin amb el joc que sabem que poden desenvolupar”, apuntava Villanueva.

Va ser una tarda de retrobaments amb les jugadores que segueixen, el bloc principal de l’equip, però també del primer contacte amb les 8 noves incorporacions, Lora Sarandeva, Jailene Maldonado, Sara Galamba, Remei Prat, Clàudia Romero, Ona Vegué, Paulina Buforn i Nicole Morales, que van trepitjar per primera vegada el parquet del Palau d’Esports com a jugadores del BM Granollers i van compartir entrenament amb les noves companyes.

fitxatges

Il·lusió en els nous fitxatges

Com la búlgara Lora Sarandeva, Jailene Maldonado, és internacional absoluta amb el seu país, però en el seu cas des dels 15 anys. Maldonado  jugava amb el Santa Isabel de Puerto Rico i arriba al club granollerí havent complert un somni de petita: “Per mi és un somni i un orgull, des de ben petita sempre he volgut jugar fora i representar el meu país i estic realment molt contenta”, va destacar.

Un dels altres fitxatges del conjunt granollerí, que era el gran referent ofensiu del Felmar BM la Roca de Plata, Sara Galamba, afronta el repte amb moltes ganes de créixer: “Per mi és una gran oportunitat, ja que sóc molt jove i per mi és molt important estar aquí i poder gaudir d’aquesta experiència. Intentaré fer el màxim possible”, va apuntar la jugadora de 19 anys. Nicole Morales, de 17 anys, i amb molta projecció com a portera, també ha arribat al conjunt granollerí procedent del Felmar BM la Roca, igual que Aina Fernández, tot i que aquesta darrera farà la pretemporada amb el primer equip i posteriorment jugarà amb l’equip filial i amb el juvenil.

bmgrn

Una de les altres jugadores que arriba al KH7 BM Granollers procedent de la Divisió de Plata és Paulina Buforn. La jugadora ha estat una de les màximes golejadores de la categoria la darrera temporada: “Jugar amb el BM Granollers significa per mi una gran oportunitat de jugar a Primera Divisió i de seguir creixent i aprenent com a jugadora. Per mi jugar aquí és magnífic, ja que porto tota la vida venint a jugar la Granollers Cup i sempre he valorat molt el club pel seu treball amb la base”, va destacar la jugadora.

Joana Capdevila, ‘team manager’ de l’equip

Deixant de banda els fitxatges, una de les novetats de la propera temporada serà la figura del ‘team manager’, un càrrec que ocuparà Joana Capdevila, l’excapitana de l’equip que va haver de deixar la pràctica de l’handbol la darrera temporada per les lesions. Capdevila serà l’enllaç entre les jugadores, la junta i la direcció tècnica i també s’ocuparà d’ajudar a les jugadores noves que viuen a la residència de l’entitat, a part d’ajudar al delegat i a l’equip de fisioteràpia. “Tenia clar que no em volia desvincular de l’equip i de seguida que vaig anunciar que em retirava el José Luis em va dir que comptava amb mi perquè estigués aquesta temporada dins de l’equip”, va apuntar Capdevila que es va mostrar “contenta i amb ganes que comenci la temporada”.

13963062_10154335909202808_6903986538812687635_o

L’equip realitzarà entrenaments de matí i tarda fins la darrera setmana d’agost que disputarà un torneig internacional a França. Un mes sencer en el qual el nou KH7 BM Granollers es pot anar conjuntant per preparar l’inici de competició que serà el 10 de setembre a Galicia Davant el BM Porriño.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here