Comença a rodar el Recam Làser Caldes 2016-2017

0
1783

El conjunt vallesà ha tornat a la feina després d’unes merescudes vacances d’estiu. Els d’Eduard Candami afronten la nova temporada, la segona a l’OK Lliga, amb el repte d’intentar superar la bona campanya passada i fer un gran paper a la Copa CERS


Kilian Càtedra

El passat dilluns 16 d’agost la Torre Roja va tornar a obrir les portes. El Recam Làser Caldes torna a la feina amb les mateixes expectatives i ambicions que la temporada passada. Els calderins arriben a la primera setmana de feina molt motivats i amb ganes de començar les competicions, enguany amb la gran il·lusió de competir a Europa i de tornar a plantar cara a l’OK Lliga.

Com la temporada passada, la pretemporada dels equips d’OK lliga, excepte Alcobendas i Liceo, es centra en la Lliga Catalana, que començarà el proper 23 d’agost davant el Lloret a la Torre Roja. El torneig continuarà el 26 i el 30 d’agost amb la visita dels vallesans a Lleida i rebent el Reus Deportiu, a priori, favorit per arribar a la fase final.

A banda d’aquesta important preparació de cara a la nova temporada, els vallesans disputaran alguns amistosos més, encara per concretar. La presentació oficial tindrà lloc el proper 17 de setembre en un partit que diputaran contra el Tordera o el Sant Feliu. Els arlequinats només presenten la novetat de Pol Galbas, un jove jugador ofensiu procedent de l’Igualada que arriba a Caldes per substituir a Jassel Oller (Sant Feliu) i Humberto Mendes (CE Noia).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here