Magnífic rendiment del club granollerí al Campionat de Catalunya de Rutines Combinades que va tenir lloc el passat 24 de febrer al CN Reus Ploms assolint dos medalles d’or, en categoria aleví i infantil, i també una plata en categoria júnior


Grandíssima actuació de les nedadores d’artística del Club Natació Granollers amb els combos que van presentar al Campionat de Catalunya de Rutines Combinades que va tenir lloc el passat 24 de febrer al CN Reus Ploms. Una competició en la qual les alevins i infantils es van alçar com a campiones de Catalunya i les júniors com a subcampiones.

Les alevins van sumar, amb la seva actuació, 66,5 punts que les va fer pujar al primer esglaó de podi, compartit amb el CN Kallipolis, plata amb 66,1 punts, i el CN Sabadell, bronze amb 65,3 punts. El CNG va presentar un segon equip, que es va quedar a les portes de penjar-se medalla, en classificar-se en una meritòria 4a posició.

En categoria infantil, es va repetir el mateix podi. Amb les granollerines al més alt del calaix en sumar 77,1 punts, el CN Kallipolis en segon lloc amb 74,23 punts, i el CN Sabadell en tercer lloc amb 73 punts. L’infantil 2 del Club va merèixer la 5a posició de la classificació catalana.

Pel que fa a la categoria júnior, es van proclamar subcampiones de Catalunya amb 78 punts, per sota del CN Kallipolis amb 81,03 punts i per davant del CN Tàrraco amb 66,83 punts.

A continuació us adjuntem les sincronistes del CNG que han aconseguit els dos ors i la medalla de plata respectivament:

Aleví A
Olivia Rodriguez Sánchez
Carla Lorenzo Lluscà
Alba Busquets Padilla
Ariadna Conesa Prieto
Guiomar Jiménez Palma
Leia López López
Marina Navarro Alvarez
Aitana Navarro Parra
Saioa Nogales Paredes
Sara Reina Vilanova
Mara Sánchez Guimera
Angela Garcia Garcia

Infantil A
Judith Calvo Requena
Martina Coronado Soriano
Karen Roiz Rodriguez
Laura Gil Orfila
Claudia Julià Gual
Alice Gallardo Egea
Regina Casino Aroca
Clàudia Gonzàlez Gomis
Clàudia Solè Garcia
Valeria Parra Telegina

Júnior
Clara Arboix Jaumà
Oriana Carreras Pérez
Paula Albertuz Sola
Judith Calvo Requena
Martina Coronado Soriano
Lia Ferrera Rovira
Mireia Hernandez Luna
Laura Hospital Rofes
Miriam Llovet Sillue
Mariona López Conchillo

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here