Serà aquest proper dimarts, a les 15,30 hores a la sala de plens de l’Ajuntament de Les Franqueses, quan la nova entitat franquesina, encapçalada per Josep Maria Mas, Pere Calvo i Domingo Rodríguez, presentarà el seu ambiciós projecte


Començar trepitjant fort. Això és el que pretén assolir el CN Les Franqueses, que des del passat 19 d’octubre, que el Consell Català de l’Esport va aprovar la sol·licitud de registre, ja és de forma oficial una nova entitat esportiva. El nou club, que ha estat creat i estarà encapçalat per l’expresident del CN Granollers, Josep Maria Mas, i els exdirectius Pere Calvo i Domingo Rodriguez, neix per omplir un buit existent a la comarca i ho fa amb sincronistes de primer nivell, totes elles procedents del club granollerí: Cecilia Jiménez, Èlia Calvo, Helena Jaumà, Meritxell Mas i Pau Ribes.

Serà aquest proper dimarts, a les 15,30 hores, quan el nou club esportiu es presentarà en societat a la sala de plens de l’Ajuntament de Les Franqueses amb les autoritats locals i tots els seus protagonistes. Així, hi assistiran Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses, Juan Antonio Corchado, regidor d’Esports de les Franqueses i els tres creadors, Josep Maria Mas, president del Club Natació Les Franqueses, Domingo Rodríguez, vicepresident del Club Natació Les Franqueses i Pere Calvo, secretari del Club Natació Les Franqueses.

“La idea és començar a treballar de cara a l’any 2018 posant èmfasi en la natació sincronitzada i posteriorment seguir amb waterpolo, natació i salts”, explica el president de l’entitat, Josep Maria Mas. Així, el nou club començarà per la porta gran, comptant a les seves files amb sincronistes de reconegut prestigi estatal amb un objectiu molt clar: “Neixem per ser un referent a nivell català i espanyol. Comptar amb Cecilia Jiménez, Èlia Calvo, Helena Jaumà, Meritxell Mas i Pau Ribes ens dóna un punt d’inici molt important per començar a treballar”, destaca Mas.

La nova entitat començarà la seva activitat utilitzant els equipaments municipals del Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses a Corró d’Avall, però la idea és que el club de nova creació acabi desenvolupant la seva activitat al projectat centre de tecnificació de natació sincronitzada, que estarà situat entre la ronda Nord de Granollers i la carretera de Cardedeu (C-251). Un centre de tecnificació del qual els propietaris, l’empresa Aqua Sports Associated, són els tres creadors del CN Les Franqueses.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here