L’entitat granollerina assessorarà tècnicament l’equip de natació artística que presentarà el combinat turc en les properes cites internacionals


El Club Natació Granollers ha obert una nova línia de col·laboració amb la selecció nacional absoluta turca, per assessorar tècnicament l’equip lliure que presentaran en les properes cites internacionals. La tècnica del Club, Carla Muñoz, s’ha desplaçat a la capital de Turquia, Ankara, per a realitzar l’assessorament de dilluns 11 a divendres 15 de desembre. Aquesta col·laboració se suma a les que el club granollerí ja facilita a d’altres clubs de natació artística, en què ja fa anys que s’assessora tècnicament a diversos equips, no només catalans i espanyols, sinó també a europeus, com holandesos, belgues, etc.

Ariadna Conesa, primera a la 2a Jornada de Lliga de Figures

La nedadora del CNG Ariadna Conesa es va classificar en primer lloc a la segona jornada de la Lliga de Figures Aleví que va tenir lloc el 2 de desembre a la Blume. Un gran resultat que se suma a la resta de participants granollerins que van fer un gran paper, destacant el 4t lloc de Marina Navarro, el 10è d’Alba Busquets, l’11è d’Aitana Navarro i el 15è de Sara Reina.

Bon inici a la 1a Jornada de Copa Catalana

Bon paper de les nedadores del CNG de la categoria 2 i 3 de Copa Catalana, a la primera jornada que va tenir lloc el 2 de desembre a la Blume, i que van competir en la modalitat de figures i elements tècnics, constatant una gran evolució dels entrenament a competició.

De la categoria 2, i d’entre un total de 170 participants, destacar el 6è lloc de Clara Belmar, la 9a d’Agatha Aguilar i la 13a de Judith Callderoriola. En categoria 3, d’netre 160 nedadores, Emma Cobas va fer el 2n lloc, Ona Lasheras el 11è, Paula Colomé el 13è, Mar Tortajada el 18è i Carla Colomé el 22è.

Arisó i Conesa, amb la selecció espanyola absoluta

Dues nedadores d’artística del Club Natació Granollers, Ariadna Arisó i Abril Conesa, han estat convocades amb la selecció espanyola absoluta per a participar a la concentració que del 14 al 23 de desembre tindrà lloc a Las Palmas de Gran Canàries.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here