CN Granollers i Singular Match signen un acord de col·laboració

0
2933

L’acord servirà per garantir el desenvolupament formatiu i professional dels esportistes de l’entitat granollerina


El president del Club Natació Granollers, Eduard Escandell, i el responsable de Singular Match, Vicente Álamo, han signat avui, dimarts 19 de setembre, a la seu de l’entitat esportiva, un acord de col·laboració amb el qual el club granollerí s’adhereix al projecte SingularMatch, que té com a objectiu afavorir el ple desenvolupament dels esportistes de l’entitat (majors de 16 anys), ajudant a compaginar la formació acadèmica, laboral i la pràctica esportiva.

Per a Escandell aquest és un projecte que va molt lligat al projecte del club, bàsicament formador, i que compta amb prop de 600 esportistes de les seccions de natació, natació sincronitzada, waterpolo i gimnàstica artística. “És molt important garantir el desenvolupament tant formatiu com professional dels esportistes mentre estan fent la pràctica esportiva”, comenta. I en aquest sentit, SingularMatch el què pretén és crear càpsules formatives vinculades a la inserció laboral que permetin compaginar els estudis o la feina amb l’esport.

Després del BM Granollers, el CN Granollers és el segon club que se suma al projecte, que en els seus primers mesos de vida ha tingut molt bona acollida. “Agraïm la confiança del Club en aquest projecte, perquè això demostra que és un club que no només es preocupa pel rendiment esportiu dels seus esportistes, sinó que també es preocupa per la seva formació com a persones, per la formació acadèmica i laboral”, afirma Álamo, qui afegeix la importància de què ” cap esportista es plantegi deixar d’estudiar perquè pensi que és impossible compaginar-ho amb l’esport i afavorir així que, un cop finalitzi l’etapa esportiva, tingui la seva feina”.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here