El club granollerí va completar una gran actuació a l’estatal de la modalitat celebrat a Saragossa del 2 al 4 de març


Excel·lent participació del Club Natació Granollers a Saragossa, on es va proclamar doble campió d’Espanya, en alçar el trofeu al millor club de la competició tant en categoria aleví com infantil. Un Campionat d’Espanya Aleví i Infantil -amb figures i rutines combinades-, en el qual les nedadores d’artística van demostrar la seva vàlua i potencial a la piscina, a més a més de fer, amb les seves coreografies, les delícies dels espectadors que van omplir les grades del Stadium Casablanca.

Les alevins, amb el seu combo, es van proclamar campiones d’Espanya amb 65.7000 punts, per davant del CN Kallipolis (64.7333) i del CN Sabadell (63.4667). El CN Granollers, que també va competir amb l’aleví B, es va quedar a menys de 3 dècimes del podi, en classificar-se en 4t lloc, d’un total de 21 combos participants. A més a més, es va fer una triple medalla en la competició de figures, amb Ariadna Conesa, subcampiona d’Espanya; i en la classificació de l’any 2007, Aitana Navarro va ser or, i Saioa Nogales, bronze. Uns resultats que van permetre el Club endur-se el trofeu de campions d’Espanya amb 129.0955 punts, per davant del CN Sabadell (127.9878),  i del CN Kallipolis (124.3472).

Pel que fa a les infantils, l’equip A també es va proclamar campió d’Espanya amb 76.6330 punts, seguit del AD Sincro Retiro (73.2667) i del CN Kallipolis (73.1334). D’un total de 23 combos en acció, l’equip B es va classificar en 7è lloc. Pel que fa a les figures, Clàudia Solé es va alçar com a subcampiona d’Espanya de l’any 2004. Amb l’actuació de les granollerines en aquesta competició, el Club va rebre el trofeu de campió d’Espanya per Clubs en sumar 146.1052 punts, seguit de l’AD Sincro Retiro (143.2340) i del Real Canoe NC (139.3881).

Recordem que tant alevins com infantils venien de proclamar-se campiones de Catalunya al Català de Rutines Combinades, celebrat el 24 de febrer a Reus. I han repetit fita ara al d’Espanya.

Tres nedadores preseleccionades per a la Copa Comen, amb coreografia del Club

De la gran actuació del Campionat d’Espanya de Saragossa, tres nedadores han estat preseleccionades per formar part de l’equip espanyol infantil que participarà a la competició internacional Copa Comen. Les nedadores són Martina Coronado, Judith Calvo i Clàudia Solé, que participaran en la concentració de preparació del 7 a l’11 de març.

A més a més, la Real Federació Espanyola de Natación ha seleccionat la coreografia del combo infantil del club granollerí presentada al Campionat d’Espanya, com la rutina que representarà la selecció a la Copa Comen. I l’entrenadora del Club, Nerea Sánchez, a més a més ha estat escollida per a formar part del cos tècnic per a la competició.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here