Més de 250 sincronistes de 30 equips participaran a la competició que tindrà lloc a la piscina 3 del recinte del club granollerí els dies 15 i 16 de juliol


Màxima participació per al Campionat d’Espanya Aleví Promoció que organitza el Club Natació Granollers, els dies 15 i 16 de juliol, a la piscina 3. Una competició que aplegarà un total de 35 clubs de diferents punts de l’estat (Catalunya, Astúries, Canàries, Balears, País Basc, Andalusia, València…), amb més de 250 sincronistes. Es tracta d’un Campionat on accedeixen els segons equips del clubs o els club que no s’han classificat per a disputar el Campionat d’Espanya Aleví.

Ha estat l’interès creixent per la natació sincronitzada que ha fet que es creés, l’any passat, aquesta competició categoritzada com a aleví promoció, per tal de permetre a més clubs donar l’oportunitat de participar en competició estatal. En aquesta segona edició, que acull el Club Natació Granollers, s’ha doblat en número de participants, ja que al Campionat d’Espanya Aleví s’ha tancat a 12 clubs, que baixen o pugen de categoria en funció dels resultats d’ambdues competicions.

El Club Natació Granollers participa en aquesta competició en totes les modalitats, amb opcions de medalla. Hi haurà dues representants al solo, amb Aitana Navarro i Guiomar Jiménez (Daniela Maymó com a reserva), i al duo, amb Aitana Navarro i Leia López (Saioa Nogales, reserva), i Guiomar Jiménez i Caterina Llanes (Daniela Maymó, reserva). Al combo presentaran Aladdin i l’equip amb la temàtica de ‘La La Land’.

PROGRAMA DE COMPETICIÓ
Dissabte 15 de juliol
16:00h Figures
20:30h Lliurament de medalles Figures
Diumenge 16 de juliol
08:30h – 10:30h Final Equips
11:45h – 13:00h Final Duet
15:30h – 16:30h Final Solo
17:15h – 19:15h Final Combo
19:30h – 20:00h Lliurament de medalles

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here