L’equip júnior del club granollerí va assolir un total de 6 metalls al Català de Rutines celebrat el passat dissabte a les piscines del CN Tàrraco


Les júniors del Club Natació Granollers van aconseguir un repòquer de medalles de plata al Campionat de Catalunya Júnior que va tenir lloc el passat dissabte 10 de març al CN Tàrraco. A més a més de les 5 medalles de plata, el CNG també en va aconseguir una de bronze en aquest Català de Rutines, amb un balanç total de 6 metalls.

L’equip tècnic presentat pel club vallesà va aconseguir proclamar-se subcampió de Catalunya, per darrera del CN Kallipolis, i per davant del CN Tàrraco, tercer. Medalla de plata també pels duets, tant en la prova lliure com en la tècnica, protagonitzats per la parella Clara Arboix – Mireia Hernández. El solo tècnic d’Hernández va pujar al segon esglaó del podi català, compartit amb la seva companya Arboix, que va recollir el bronze.

Després del bon paper en aquest campionat, les granollerines viatgen aquest cap de setmana a Valladolid per a disputar el Campionat d’Espanya d’Hivern.

Abril Conesa, plata en combo al French Open

La nedadora d’artística del CNG convocada amb la selecció espanyola absoluta, Abril Conesa, ha tornat de París amb una medalla de plata després de participar en la rutina lliure combinada al French Open, primera competició de la FINA World Series, que se celebrarà en deu països. Amb aquest combo, Espanya va aconseguir una puntuació de 90.6333, a dos d’Ucraïna que es va proclamar campió, i a més de quatre punts per davant de Xina.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here