El CN Granollers aconsegueix 14 podis al 3er Trofeu de l’Ascensió

0
1227

200 nedadors de diferents clubs del Vallès Oriental van participar a la competició que va tenir lloc a les piscines del CN Granollers. L’entitat granollerina va ser la que va aconseguir més podis, amb un total de 14, mentre que el CN Caldes en va assolir 4 i el SEK de La Garriga 4


Gran paper del Club Natació Granollers a la tercera edició del Trofeu de l’Ascensió, tant a nivell esportiu com organitzatiu. I és que el passat diumenge 21 de maig el CN Granollers va acollir un any més el torneig que buscava el millor nedador complert del Vallès Oriental del 2017, entre els quatre clubs vallesans afiliats a la Federació Catalana de Natació: CN Caldes, CN Pinetons Cardedeu, SEK Catalunya de La Garriga i el CN Granollers, que a banda de ser el club organitzador, es va endur un total de 14 podis.

Un total de 200 nedadors van participar en aquesta competició, en la qual dividits per categories, van nedar 25 metres (prebenjamí) o 50 metres (benjamí i aleví) de cada estil. I el CN Granollers va ser el club que més nedadors complerts va tenir al podi, amb 14, seguit del Caldes amb 6 i el SEK amb 4.

El podi del 2009 masculí va ser per Oihan Elorriaga (CN Granollers) que es va classificar en primer lloc, Pol Arias (SEK) en segon, i Pablo Vicente (SEK), tercer. El podi del 2009 femení va ser del CN Granollers, amb Martina Padilla, Carlota del Río i Mireia Pérez. Al 2008 masculí, primeres posicions pel CN Caldes amb Aleix Martin i Jan Altés, amb el tercer lloc per Biel Gasol, del CN Granollers. El 2008 femení va ser per Clàudia Mangas (Granollers), Carla Gol (Caldes) i Julieta Di Ciocco (Granollers).

Pel CN Granollers va ser el podi del 2007 masculí, amb Genís Pernia, Roniel Mendez i Arian Nuevo. El 2007 femení, per Clàudia Muñoz (Caldes, Mariona Escandell (Granollers) i Aina Mas (Caldes). El 2006 masculí: Maddox Amatller (Granollers) Asier Zarate (SEK) i Arnau Inverardi (Caldes). I el 2006 femení per Adriana Mejías (Granollers), Martina Mosquera (Granollers) i Cristina Solé (SEK).

Aquest Trofeu de l’Ascensió va néixer amb la voluntat de promocionar els nedadors de les categories base de la comarca, fet que té molt bona acollida entre els clubs vallesans.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here