L’equip granollerí format per Sergi Rubio, Marc Rius i Claret Rosset, va entrar per darrere del CN Mataró, que s’emportaria la victòria i a només 19 segons del club amfitrió, el CN Banyoles, que va tancar el podi


El Club Triatló Granollers va aconseguir aquest passat cap de setmana una excel·lent segona posició de la general de clubs a la XIV edició del Triatló de Mitja distància B de Banyoles, una de les proves de més prestigi i emblemàtiques del calendari català de triatló. L’equip granollerí format per Sergi Rubio, Marc Rius i Claret Rosset, va entrar per darrere del CN Mataró, que s’emportaria la victòria i a només 19 segons del club amfitrió, el CN Banyoles, que va tancar el podi.

Els granollerins van completar els 1900 metres de natació, 72 km de ciclisme en ruta i els 20 km de cursa a peu amb un temps de 12’05”32h. Una prova, la més antiga de Catalunya de mitja distància, que va aplegar fins a 247 triatletes i que es va emportar Jordi Miranda en categoria masculina i Núria Peix, del CN Vic, en categoria femenina. José Prieto, Alberto Rodríguez Espinosa, Sergio Rodríguez Camacho i Xavi Reyes, van completar l’equip del Club Triatló Granollers que aquest cap de setmana va sumar un meritori subcampionat a Banyoles.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here