o L’entitat granollerina es referma com un dels referents del triatló català, conservant la segona posició al rànquing de la Federació Catalana de Triatló, només superat pel Prat Triatló

o Pel que fa als altres clubs de la comarca, el Club Triatló Montornès ha assolit l’11a posició i la secció de Triatló del Club Atlètic Les Tortugues la 15a


La Federació Catalana de Triatló, acaba de publicar els resultats corresponents al tancament de la temporada 2016-2017, recentment acabadaEls resultats que ha presentat la FCTRI, són en forma de rànquing, on els clubs acumulen les puntuacions obtingudes, en les diferents Lligues i modalitats que engloba aquesta federació: duatló de muntanya, duatló de carretera, aquatló i triatló.

L’equip del Vallès Oriental més destacat ha estat el Club Triatló Granollers que ha aconseguit mantenir la segona posició del rànquing general, com els darrers tres anys. Els granollerins amb una puntuació de 873 punts, només han estat superats pel Prat Triatló (942 punts) i s’han situat per davant de grans entitats com CERRR-Igualada, Fasttriatló-CN Montjuïc i C.N.Reus Ploms, que configuren el ‘Top-5’ català. Cal remarcar també que en el rànquing masculí el club ha quedat quart i en el rànquing femení, segon.

Alguns dels membres del club en un dels entrenaments de natació a les piscines del CNG

Les fites més destacades de l’entitat durant la temporada han estat la segona posició de l’equip femení a la lliga de duatló de carretera i la participació, un any més, a la lliga espanyola mantenint la categoria de segona divisió. Tot i tenir problemes amb les lesions i baixes importants en l’equip masculí, però, el club ha aconseguit amb molt esforç mantenir la meritòria segona posició en el rànquing general, una fita que referma l’entitat granollerina com un dels referents del triatló català. Per la propera campanya, el CTG ja té preparades novetats importants per millorar aquests bons resultats.

Per altra banda, el Club Triatló Montornès i la secció de Triatló del CA Les Tortugues de La Garriga també han obtingut bons resultats en aquest curs. L’entitat del baix Vallès ha quedat 11è en el rànquing general i ha obtingut un extraordinari segon lloc en el rànquing masculí. Per la seva part, l’entitat garriguenca ha quedat 15è de la general i 12è en el rànquing femení.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here