El torneig de categories sènior i infantil, tindrà lloc a les instal·lacions del club de les Franqueses, del 22 al 29 d’octubre. Es preveu la participació de prop de 100 jugadors i jugadores


Del 22 al 29 d’octubre el Club Tennis Els Gorchs organitza a les seves instal·lacions un torneig de pàdel de categories sènior i infantil. La competició sènior constarà de categories A, B i C, tant masculí, com femení, com mitxe. En categories infantil, hi haurà competicions sub-14, sub-12 i sub-10, tant masculí com femení.

El club franquesí ja havia organitzat algun torneig de pàdel però mai com aquest que tindrà més de 2.000 € en premis. De la categoria A, els guanyadors masculins i femenins rebran 200€, mentre que els finalistes 100€. Per la seva part, els guanyadors de la categoria A Mixte rebran 150€ i els finalistes 75€. En categories B i C els guanyadors rebran material esportiu valorat en més de 600€. Pel que fa a la categoria infantil, els guanyadors rebran entrades per Ferrari Land, mentre que els finalistes seran obsequiats amb material esportiu valorat en més de 300€.

“Destaco dues coses; una la diversitat tant de públic com de participants que tindrem, des de jugadors molt bons fins a jugadors molt joves i, per altra banda, els premis, que són molt interessants”, destaca Ricard Auir, responsable de pàdel del club. De moment s’han inscrit més de 60 participants i, des de l’organització s’espera arribar a prop d’un centenar. Les inscripcions s’han de realitzar a elsgorchs@elsgorchs.com o al telf. 938463854.

A banda dels premis pels guanyadors, els participants també rebran un ‘welcome pack’ i entraran al sorteig de material esportiu, i un cap de setmana amb el nou Peugeot 3008 o 5008 i un cap de setmana amb el nou Peugeot 308, cortesia d’Eutrasa de Les Franqueses, principal patrocinador del torneig. A banda, també es sortejaran 2 entrades per Ferrari Land entre els participants més joves.

El Club Tennis Els Gorchs actualment té al voltant de 600 socis i compta amb una escola de tennis d’alta competició amb 140 nens i nenes, una escola de pàdel amb més de 50 nens i nenes i també realitza classes a adults tant de tennis com de pàdel.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here